2014. október 7., kedd

Indul a szavazás!

Sziasztok Párbajozók!

Lezárult a negyedik párbaj, a szervezők szorgosan olvassák a párbajnaplókat, és sűrűn vakargatják a fejüket, hogy ki lehetne a legjobbak közül is a legjobb.

Az előző évekhez megszokottan azonban Ti sem ülhettek tétlenül! Kiírjuk ugyanis a negyedik közönségszavazást, ahol hozzászólásban várjuk a kedvenc könyvmolyotok nevét. Fontos, hogy csak azok szavazhatnak, akik részt vettek az idei párbajban, és csak a teljesítőkre lehet (érdemes) szavazni. A teljesítők névsorát az előző bejegyzésben megtaláljátok, a naplókat pedig >>itt<< érhetitek el, ahol már csak a párbajt teljesítők neveit és naplóit találjátok meg.

Olvassatok és szavazzatok, ismerjétek meg egymás olvasmányélményeit!

A szavazást 2014. október 12-én zárjuk, szavazataitokat a bejegyzés alatt, hozzászólásban adhatjátok le.

Lanatie&WildWorld&Kerol

9 megjegyzés:

  1. Az én szavazatomat Bandytha kapja, mert az ő egyik bejegyzése volt az egyetlen, amely a várólistám növelésére ösztönzött. :)

    VálaszTörlés
  2. Brigi. :) Az elottem szolo indoka miatt is (Bodzagoz!), meg amugy az irasok stilusa miatt is, vegul, de nem utolsosorban a konyvvalasztasok miatt is.

    VálaszTörlés
  3. A stílusa miatt én is Bandythara szavazok :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nehéz volt választani, hogy kire szavazzak, mert többek írásai is nagyon tetszettek. Végül úgy döntöttem, Bandytha kapja a szavazatomat, mert talán egy hajszálnyival jobban tetszettek az értékelései, és szövegének stílusa, mint a többieké. Azt azért még hozzátenném, hogy icekid98 PárbajPlusz-os extra tartalmait nagyon jó ötletnek találtam.

    VálaszTörlés
  5. Nehéz volt választani a két kedvencem közül, mert Ananiila és Réka összefoglalói is nagyon tetszettek. Nemcsak a könyvek történetéről írtak, hanem az érzéseikről, amit olvasás közben éreztek. Képekkel és idézetekkel. Kellemes stílusban.
    Végül a szavazatomat Ananiila kapja.

    VálaszTörlés
  6. Bandythára szavazok! Tetszik a stílusa, a személyisége (az is érezhető szerintem), és elgondolkodtam 1-2 könyv elolvasásán.
    A többiek is ügyesek, sokat tanultam a naplók átfutásából! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  7. Még időben sikerült mindent elolvasnom. Ananiila kapja tőlem a szavazatot.

    VálaszTörlés
  8. Az én szavazatom is Bandytháé :-)

    VálaszTörlés