2014. október 3., péntek

Itt a vége...

Sziasztok!

Tegnap éjfélkor hivatalosan is lezárult a Könyvmoly Párbaj negyedik fordulója. Örülünk, hogy ebben a szezonban is sokan játszottatok velünk, összesen 61-en vágtunk neki a megmérettetésnek.

Maradj nyugodt, és követeld
a nyereményed!
Idén is bebizonyosodott, hogy várólistát csökkenteni nem könnyű. A számos jelentkezőből csupán nyolcnak sikerült teljesítenie, ez az indulók 13%-a.

Gratulálunk a fantasztikus győzteseinknek!

Ananiila
Bandytha
Brigi
icekid98
Kaen
Réka
Vegazus
Zizu




Akinek ezúttal nem sikerült, ne csüggedjen! (Megvalljuk töredelmesen, hogy mi is elbuktuk ám a párbajt mind a hárman.) Hamarosan a tervek szerint az ötödik fordulóval jelentkezünk. :)

Addig is vár még ránk néhány izgalmas dolog az idei lezárással kapcsolatban, szóval  érdemes velünk maradni. Hamarosan összeszedjük nektek az összes olvasónaplót egy gusztusos PDF-fájlba, hogy könnyebben tudjatok olvasgatni. Lesz ugyanis idén is közönségszavazás, tehát az egyik díjazottat ti választhatjátok ki. Kérünk titeket, vegyetek részt a szavazáson minél többen! Amíg az eredményre várunk a zsűri is összeül és kiválasztjuk mi is a saját bajnokunkat.  Miközben mindez zajlik (tehát leginkább a jövő héten), fokozatosan ki fogjuk tenni az idei nyereményekről készült képeket is.

Reméljük, tetszeni fognak nektek az ajándékok.

Nemsokára jelentkezünk,


Kerol&Lanatie&WildWorld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése