2014. február 3., hétfő

Segíts a szervezőn!

Kedves játékosok!

Az elmúlt időszakban igencsak eltűnődtünk az élet, a világmindenség, meg minden kérdésén, és arra jutottunk, hogy ez így nem mehet tovább. Nem titkolt szándékunk, hogy a Könyvmoly Párbaj ne csak egy egyszerű, jópofa olvasós játék, hanem közösség is legyen egyben, ahol hasonló érdeklődésű emberek megismerkedhetnek, jókat beszélgethetnek. Igen, tudjuk, hogy ott a Moly.hu, de ilyen mértékű ambícióink nincsenek, egy egyszerű, családias kis közösséget szeretnénk létrehozni, ahol a párbajosok nem csak jól érezhetik magukat, de számíthatnak is egymásra, ha úgy adódik. 

Szép, idilli kép ez, ugyanakkor rájöttünk, hogy hiába írunk ki nektek játékokat, ha nem játszotok velük. Hiába készítünk fórumot, ha nem használjátok. (Persze mindkét esetben tisztelet a maroknyi kivételnek.) És az a helyzet, hogy fogalmunk sincs, mi motiválna titeket, milyen igényeitek vannak, miben vennétek részt szívesebben. Szóval most a segítségeteket kérjük: írjátok meg TI ezeket a dolgokat, hogy lehetőségeinkhez mérten olyan közösséget tudjunk létrehozni, aminek szívesen lesztek tagjai. Ezt megtehetitek a létező összes elérhetőségünkön: akár itt, kommentben, akár a facebookon, akár a fórumon, akár a konyvmolyparbaj@gmail.com címen. Reméljük, megtiszteltek minket a válaszaitokkal, és együtt sikerül elindítani valamit, amire büszkék lehetünk.

Kerol & Lanatie & WildWorld

2 megjegyzés:

 1. Szerintem a játék jó ötlet volt, én gondolkodtam is rajta, hogy küldjek-e valamit, de decemberben a karácsony meg egyéb teendők miatt már nem fért bele. (Egyébként meg nem volt egyértelmű, hogy saját fotó kell-e, vagy bármilyen az internetről szerzett.)
  A fórumos bejegyzésről valahogy lemaradtam, nem is tudtam hogy már ilyen is van... bár a fórumokat nem nagyon szeretem.

  Én annak örülnék, ha valahogy tudnék mazsolázni azokból a játékostársak által írt bejegyzésekből, amiket én is vállaltam (vagy mondjuk a szerzője ugyanaz). Tudom, hogy ott a táblázat, de az annyira hosszú és átláthatatlan, hogy azt végigböngészni elég macerás, arról ugye nem beszélve, hogy mivel folyamatosan új linkek kerülnek bele, hetente újra végig kéne pörgetnem az egészet. Nem tudom, nem lehetne-e valahogy rendszerezni a már meglévő bejegyzések linkjeit, mondjuk szerző vagy műfaj, téma szerint... Mert szerintem a legtermészetesebb módja a kommunikációnak ez lenne: egy könyv kapcsán, amihez én is hozzá tudok szólni. Ehhez akár fel lehetne használni a már meglévő fórumot, és a játékosok akár maguk is belinkelhetnék a blogos bejegyzéseiket egy-egy témakörhöz, így a szervezőknek se kéne ezzel sokat vesződni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy nagyon jó ötlet, szerintem is hasznos lenne, bár hogy hogy lehet kivitelezni, arról egyelőre fogalmam sincs. A fórumon bárki bármikor hozhat létre témákat, szóval tényleg meg lehetne csinálni, hogy mondjuk műfajonként egy vagy hasonló, csak ehhez is ugyebár az kéne, hogy legyen, aki használja. De jelenleg úgy állunk, hogy még csak nem is regisztrálnak a játékosok, aki meg regisztrál, azok közül is csak 1-2 ír bele aktívan. :(

   Törlés