2014. október 9., csütörtök

Mit nyerhettek? I.

Miközben mindenkit arra bátorítunk, hogy szavazzon a közönségnyertesre, mert csak most, csak nektek ingyen van minden szavazat határon innen és túl, addig is megmutatjuk, milyen ajándékokat sikerült idén szereznünk.

Először is nézzük a Táblarajzok oldal felajánlását! A bemutatkozása:

"A legnagyobb ötletek mindig az egyszerű dolgokból születnek: a Táblarajzokat például mindössze néhány egyszerű, személyes üzenet inspirálta, amiket egyszerű vonalrajzok illusztráltak. A jellegzetes copfos kislány legnagyobb meglepetésemre hamar önálló életre kelt. Az első rajzot sorban követték az újabbak, egyre többen ismerték és szerették meg a figurákat. Hamarosan saját facebook oldalt indítottam a rajzoknak, mára pedig komplett termékcsaláddá nőtték ki magukat a Táblarajzok.
Az alapötlet egyszerű: az iskolai táblákra krétával készített rajzok mintájára fekete háttérre, egyszerű vonalakkal készülnek a vidám és játékos képek gyakorlatilag bármiről. Fénykép alapján vagy leírásból, valós személyeket ábrázolva vagy szimbolikus alakokkal egyaránt ötletes és kreatív ajándéktárgyak készíthetők. Amelyekkel bármikor, bármely korosztálynak örömet szerezhetünk, felidézve a valahol mindannyiunkban rejtőző gyermeket."

Facebook: https://www.facebook.com/tablarajzok
Web: www.tablarajzok.hu

Amit pedig felajánlott: egy bögre és egy könyvjelző a saját, egyedi tervezésű mintájával.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése