2014. október 23., csütörtök

Évfordulós díjeső

Szépen gyűlnek a jelentkezők, ami minket nagyon lelkesít, már mi is leadtuk a magunk kis szerény listáit. Hogy további motivációt adjunk, most elmondjuk, idén hogy fog kinézni a díjazás.

Fix ajándék: Jól látjátok. A fő jó hír, hogy az ötödik párbaj tiszteletére idén minden teljesítő kap tőlünk egy évfordulós apróságot. Megéri hát küzdeni a listátokkal, hiszen garantáltan nyertesek vagytok.

Sorsolt nyertesek (minimum 1, maximum 3 darab, a felajánlások függvényében): Az előző évekhez hasonlóan Lanatie év végén előrántja majd a varázs szalmakalapját, és randomizál belőle nekünk néhány szerencsés nyertest.

Közönségnyertes (1 darab): Szintén mint eddig mindig, idén is a résztvevők szavazatai alapján választjuk ki az egyik bajnokunkat. Érdemes hát figyelni az olvasónaplók minőségére...

Zsűrinyertes (1 darab): ... már csak azért is, mert mi is figyeljük majd a naplókat az év során, és a végén megtanácskozzuk, ki az az egy darab szerencsés, aki kiérdemli a különdíjunkat.

A Könyvmoly Párbaj Királya-díj (1 darab): Uraim, azért is érdemes törekedni, mert az első fiú/férfi, aki befejezi a párbajt, különdíjat kap. Ha véletlenül nem lenne idén sem olyan hős lovag, akinek ez sikerül, akkor ezt a díjat átvisszük a következő évre.

Közösségépítő Különdíj (1 darab): Már egy ideje beszélgetünk arról, hogy szeretnénk, ha egy jó, aktív közösség tagjai lennénk, és idén végre kitaláltuk, hogyan lehetne ezen segíteni. Néhány újonc már tüzetesebben is szemügyre vette a fórumunkat, és erre bátorítunk mindenkit. Ugyanis ezt a díjat az a résztvevő fogja megkapni (igen, jól látjátok, résztvevő, nem kell hozzá teljesíteni), aki a zsűri megegyezése alapján az év során a legtöbbet tett a közösségünk építéséért. Elsősorban az oldalon és a fórumon, másodsorban a facebook-oldalunkon kifejtett tevékenység számít.


Nos, ennyi lenne. Izgatottan várjuk veletek az idei párbajt is, nagyon jól esett nekünk a sok pozitív visszajelzés, amit a jelentkezéseitekhez mellékeltetek. Szóval írjátok szorgosan a listát, és aktívkodjatok errefelé is! Nemsokára kezdünk!

Lanatie, Kerol & WildWorld

5 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon jók vagytok hozzánk! :)
    A királyi díj ötlete különösen tetszik, tényleg jó lenne, ha az erősebbik nem is nagyobb számban képviselné magát, pláne ha teljesíteni is tudnák a párbajt!
    De a fix díjjal is nagyon kitesztek magatokért.
    Már várom a kezdést! :)

    VálaszTörlés
  2. Igazán nagylelkűek vagytok, már így az elején tesztek róla, hogy meglegyen a motiváció. Köszönjük!
    Egy aprócska kérdés: az mindegy, hogy az év során milyen időközönként kerülnek fel a naplók, tehát (nagyon szélsőséges esetben) akkor is teljesíthetem, ha az utolsó hónapban olvasom el az összeset?
    Én is alig várom a kezdést. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, teljesen mindegy. :) Akármikor olvashatod őket vagy írhatod a bejegyzéseket, a lényeg, hogy a végére meglegyen mind, és persze a blogbejegyzések linkjei fenn legyenek a közös fájlban. :)

      Törlés
  3. (bocsánat ha 2x küldtem! )
    Mi lenne, ha a FB page-re ki lennének posztolva a beérkező naplók linkjei, egyenként? Tudom talán sok munka, szívesen segítenék is benne valahogy; de szerintem sokat dobna a közösségi élményen :) :) Köszönöm a sok munkátokat, bízom benne hogy idén már igenis sikerül a teljesítés :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük az ötletet, meglátjuk, mit tehetünk. :)

      Törlés