2016. november 14., hétfő

Karácsonyi ajándékozás

Kedves Párbajozók!

Így november közepe táján lassacskán mindenkit elkezdenek foglalkoztatni az ünnepek. Lassacskán mindenki elkészíti, előveszi, leporolja az adventi koszorút, leltárba veszi a karácsonyi dekorációt, és persze lázas gondolkodásba kezd az ajándékokat illetően. Ezzel párhuzamosan pedig a különböző fórumokon, klubokban és persze az iskolákban megkezdődik az az eseménysorozat, ami néhány papírcetlivel indul, és csinos, szeretettel összeállított csomagocskákban végződik, a legtöbben pedig csak úgy ismerik: „karácsonyi húzás”.

A karácsonyi húzásnak számtalan előnye van. Azon túl, hogy a maga titokzatosságával hozzájárul a karácsonyi hangulat fokozódásához, remek lehetőséget nyújt a közösség tagjainak összekovácsolására, és persze az ajándékozástól mindenki egy picikét jobb embernek érzi magát.

Az előző évekhez hasonlóan úgy döntöttünk, idén sem maradhatunk ki ebből a szép hagyományból. Ezennel meghirdetjük tehát a Könyvmoly Párbaj harmadik karácsonyi könyvajándékozását!

Az ajándékozás menete a szokásokhoz híven a következő lesz:

1. Jelentkezés – E-mailben várjuk a lelkes ajándékozni vágyókat a konyvmolyparbaj@gmail.com címen. Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni az alábbi adatokat:
Teljes név + nicknév
Postacím
Legalább 10 könyvből álló kívánságlista
//EXTRA:  FoxPost / Webox / Posta (postán maradóhoz) / stb. automata neve és helye + telefonszám ezekhez a megoldásokhoz//

2. Sorsolás – Ekkor a szokásos cetlis megoldással mindenkinek kihúzzuk, kit kell megajándékoznia. A megfelelő neveket, címeket és listákat mindenkinek elküldjük e-mailben.

3. Ajándékozás – A kapott partnernek mindenki összeállítja az ajándékcsomagot, amiben a kívánságlistájáról legalább egy könyvnek lennie kell, a többit rátok bízzuk. A csomag tartalma legyen egységes: könyv + egy édesség + egy apróság + képeslap (ez opcionális). (Kizárólag azért korlátozunk titeket, hogy ne verjünk senkit extra költségekbe.) ~ UPDATE: A könyvet, ha lehet jelöljük a kapott párbajozó molyos kívánságlistáján, nehogy duplán kapja meg!

4. Visszajelzés – A csomag érkezését minden ajándékozott jelzi nekünk és/vagy közvetlenül az ajándékozónak vagy karcolja molyon és belinkeli a Könyvmoly Párbajos eseményhez! A lényeg, hogy mi is tudjunk arról, hogy rendben megkaptam mindenki a meglepetését.

5. Örvendezés – Nem szorul magyarázatra. :)

Fontos: A kívánságlistákon 10-nél lehet több könyv, de kevesebb ne, hogy az ajándékozónak is adjunk lehetőséget a válogatásra, és persze megmaradjon a meglepetés ereje.

A jelentkezés december 4. 20:00-ig tart, aztán sorsolok. A neveket még aznap este mindenki megkapja majd e-mailben. Kérjük, a csomagokat legkésőbb dec. 15-ig adjátok fel, hogy lehetőleg még karácsony előtt megérkezzenek!

- Kerol, WildWorld & AniTiger


6 megjegyzés:

  1. Ha webboxot küldök az azt jelenti, hogy én úgy fogom kapni? Vagy azt is, hogy úgy is kell küldenem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Ha te weboxba adsz fel, azt csak te tudod, illetve az, akinek küldöd. Neked úgy küldik, ahogy kéred - ha nem akarsz weboxot, akkor nem kapsz weboxt. (Írd bele az emailbe.) :))

      Törlés
  2. jujj már nagyon izgatott vagyok :D :D már el is kezdtem rá készülni :D :D

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Az a bugyuta helyzet állt elő, hogy én a húzottamnak akár személyesen is oda tudnám adni a csomagot, ezt megbeszélhetem vele vagy az anonimitás és meglepetés ereje kedvéért adjam fel postán?

    VálaszTörlés
  4. Mármint nem bugyuta, hanem vicces, nem tudom, mért azt a szót használtam, pedig még csak hétfő van -.-' :D

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok:)
    Tegnap megérkezett AniTiger ajándéka:) Nagyon szépen köszönöm. Már nagyon izgulok. Alig várom, hogy kibonthassam :)

    VálaszTörlés