2017. október 3., kedd

KÖZLEMÉNY lezároló párbajról és lezáruló korszakról!


Kedves Párbajozók!

2017. Október 1. 23:59-kor lezárult a 7. 
- és egyben utolsó - Könyvmoly Párbaj.

Először is szeretnék gratulálni a következő résztvevőknek a Könyvmoly Párbaj 7. fordulójának sikeres teljesítéséhez //a sorrendet a táblázatból loptam, semmi személyes. ;)//:

Amalthya
Mariann
AniTiger
tées06
mrsp
sabinomi
reta09
Veron
Beatrice8

Ebben az évben elmarad a szokásos PDF összeállítás, szavazás és a sorsolás része is a párbajzárásnak. Minden teljesítőt szeretnénk meglepni egy kis semmiséggel, ezért szeretném megkérni a teljesítőket, hogy a teljes nevüket és a postacímüket küldjék el mielőbb a konyvmolyparbaj@gmail.com címre! Előre is köszönöm!

Visszatérve az első bekezdésben pedzegetett „utolsó” szóra...

Az a helyzet, kedves párbajozók, hogy nagyon próbálkoztunk aktívak lenni, de a munká(i)nk, a magánéletünk és egyéb elfoglaltságaink miatt nem kapott tőlünk akkora figyelmet az immár hét éves párbaj, mint amennyit érdemelt volna.

Úgy döntöttünk, hogy jobbat érdemel ez a kezdeményezés annál, mintsem, hogy fél szívvel, ímmel-ámmal csináljuk. A lányokkal megbeszéltük, hogy ezt az utolsó fordulót még befejezzük, és nem indítunk több Könyvmoly Párbajt.

Nagyon sajnáljuk, hogy vége és nagyon köszönjük az aktivitásotokat, a bejegyzéseiteket, a facebookos jelenléteteket, de ennyi volt.

Kívánunk további csodás, blogolós éveket minden párbajozónknak!

- Kerol, WildWorld, Lanatie & AniTiger


1 megjegyzés:

  1. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés