2016. október 6., csütörtök

2016 - Párbajnaplók

Kedves mindenki!

Azt ígértük, hét elejére elkészülünk a teljesítők szokásos pdf-jével. Úgy okoskodtunk, hogy ami nem hétvége, az következésképpen mind hét eleje, így végül is csütörtök este teljesen megfelel a kritériumoknak. Meghoztuk tehát a naplókat, amikről elöljáróban szólnánk néhány szót:

  • Ha megnyitjátok a dokumentumot, talán meg fogtok ijedni a terjedelemtől. Ne aggódjatok, a látszat csal, ugyanis az átláthatóság kedvéért a bejegyzések mind új oldalon kezdődnek, tehát sok helyen összesen egy kép vagy egy idézet foglalja el az 1 oldalt.
  • Előfordulhatnak (sőt biztosan elő is fordulnak) olyan bejegyzésrészek, ahol változtattunk kicsit egy-egy kép elhelyezkedésén, hogy ne foglaljon akkora helyet a dokumentumban. Ugyanebből az okból szinte minden képet lekicsinyítettünk az eredetihez képest, a betűtípust és -méretet pedig egységesítettük.
  • Olyan is előfordulhat, hogy valahol nem vettünk észre egy formázást a blogon, amit a word nem tudott átmásolni (jellemzően ilyenek az áthúzások, szövegszínezések), ez sehol nem volt szándékos, ha ilyet találtok, elnézést a bakiért.
  • Ha úgy érzitek, minden igyekezetetek ellenére sem tudjátok elolvasni az összes teljesítő összes naplóját, akkor is kérünk titeket, hogy mindenképp szavazzatok! Inkább olvassatok mindenkitől csak 2-3 naplót, de semmiképp ne mondjatok le a szavazási lehetőségről azért, mert nincs elég időtök a naplókra. 
  • A teljesítők számára minden szavazat komoly jelzés arra, hogy ti mit láttok értékesnek, ezért minden szavazót kérünk, röviden indokolja meg a döntését.
A teljesítők dokumentumát itt találjátok: >>Párbajnaplók 2016<<

Szavazni most is azok szavazhatnak, akik részt vettek a 6. Könyvmoly Párbajon, mindenki egy teljesítőre adhatja le a voksát itt, a bejegyzés hozzászólásainál. A szavazás 2016. 10. 15. 12:00-ig tart, a Nagy Zárás (=eredményhirdetés) pedig a rá következő napra várható.

Jó olvasgatást mindenkinek!

Lanatie, Kerol & WildWorld

7 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Idén Amalthya kapja a szavazatom.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Először is szeretnék gratulálni minden teljesítőnek. Mindannyiunknak sok munkája volt benne, és szerintem már azért megérte végigcsinálni, hogy elmondhassuk, sikerült. :)
    A naplóknak hála felkerült egy (jó)pár könyv a várólistámra, legfőképpen olyanok, amik egyébként kívül esnek a komfortzónámon. Szuper bejegyzéseket olvastam, és nagyon nehéz volt kiválasztani egyetlen résztvevőt.
    Idén viky0222-nek szeretném odaítélni a szavazatom. Jó terjedelmes véleményeket írt, tetszettek a közbeszúrt hangulatos képek és az idézetek, és hogy a végén nem csak a kiadásra vonatkozó információkat írta le, hanem hogy mi tetszett neki legjobban, mi a legkevésbé, a véleményét a borítóról, a kedvenc idézetét, karakterét, stb.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Én is viky0222-re szeretnék szavazni. A miértről már Amalthya mindent elmondott :)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! :)

    Nehéz választani, mert több blogger stílusa és értékelés tagolása is nagyon tetszik. Bár én magam nem használok az írótól és a címtől eltérő bejegyzéscímeket, kifejezetten szeretem az én voksomat kapó személynél, hogy néha "beugrat" az egyedi címadásával. (Nem kell rosszra gondolni, egyszerűen arról van szó, hogy felkelti az érdeklődésemet olyan bejegyzés is a cím miatt, amit amúgy nem olvasnék el, mert nem érdekel a könyv. :D)

    Szóval tőlem tees06 kapja a szavazatot.

    (Mindazonáltal tök jó naplók születtek. Gratu mindenkinek!)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Én pedig AniTigerre szavazok, mert nagyon tetszett a válogatása, különösen azért, mert ő a kategóriás változatot választotta. (Én magam nem igazán tudtam volna az alapján könyveket meghatározni, és ezt kissé nehezítésnek éreztem) Mindezek mellett tetszett az is, hogy a filmekről is alkotott véleményt, és minden egyes bejegyzését színesített valamilyen módon (kedvcsináló idézetek, stb.) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de drága vagy! ^^ Köszönöm!

      (Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire elúszom ezzel a kategóriás-menüs dologgal... nagyon durva volt. Valahogy tavaly kezdéskor könnyebbnek tűnt... :D)

      Törlés
    2. Én tavaly, amikor néztem a kategóriákat, már akkor meglepődtem, hogy milyen nehéz választani. Egy pillanatig azt hittem, hogy csak ez a lehetőség van, de aztán megláttam, hogy maradt a hagyományos opció is. :D Nehéz így a kategóriák miatt.
      Most pl. csinálom az évi 50 könyves kihívást is, és hiába hogy elolvastam már 50 könyvet, de egyes kategóriákba sehogy nem tudok sorolni olvasmányt. :D Pl. egyik kedvencem a szülővárosomban játszódó regény. Sztem nincs is olyan könyv, így tágítom a kategóriákat. :D

      Törlés