2015. október 17., szombat

Díjeső IV.

És végül, de nem utolsósorban, jöjjenek azok az ajándékok, amiket mi ajánlunk föl nektek. Igen, ilyen szuper rendesek vagyunk.

Egyrészt ugye a jelentkezési időszakban megígértük, és valóra is váltjuk: minden teljesítő ajándékot kap. A fix csomag tartalma a következő: 1 db évfordulós szuper kitűző és 2 db könyvjelző.



Egyszeri és megismételhetetlen díjunk, a megtisztelő Könyvmoly Párbaj Királya cím tees06-é, az első bátor férfiúé, aki végigcsinálta a párbajt. Jutalma pedig nem más mint egy rangjához illően nagyszerű póló (kérünk majd rólad képet, ahogy büszkén viseled ;) ):


Végül, de nem utolsó sorban Kerol is tett egy nagylelkű felajánlást: saját gyűjteményéből nyereménynek ajánlotta Steve Berry: A harmadik titok című regényét.




4 megjegyzés:

  1. Jaj de jók vagytok, hogy minden teljesítőnek adtok ajándékot!! :) Nagyon kedves gesztus. És cuki a kitűző. :) A póló meg egyszerűen fantasztikus.

    VálaszTörlés
  2. Hogy kell jelentkezni a nyereményért? Hogyan juttatjátok el?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. E-mailben kérlek írd meg a címed a konyvmolyparbaj@gmail.com címre, és postázzuk. :) Kicsit lassacskán haladunk, mindegyikünk némileg elhavazódott, szóval még nem vagy elkésve semmivel. :)

      Törlés
    2. Köszönöm a gyors választ! Elküldtem a címemet.

      Törlés