2014. december 2., kedd

Julie James: Az a gyanúm, szerelem (by MiraRita)

Fülszöveg:

A nő nyugalomra vágyik.
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.
A férfi teljesen másra gondol.
Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.
Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni...


Véleményem:

Eléggé döcögősen indult az eleje, az első kb. 30 oldalon nehezen rágtam át magam, aztán végre megtört a jég, és beleszerettem a könyvbe, na meg a szereplőkbe. Az írónő igazán részletesen, és valóságosnak festi le őket. A történet humoros, és izgalmas, a párbeszédek szarkasztikusak, a romantika pedig nem egy nyálas rózsaszín felhőbe burkolt vattacukor. Főhőseink hadakoznak az érzéseikkel, mert mindkettejüknek ellenszenves a másik, aztán már nem tehetnek mást, mint megadják magukat az egymás iránt érzett vonzalomnak.



A főszereplők:


Jordan Rhodes, aki egy milliárdos örökös, ám mivel az apjának sem csak úgy hullt az ölébe a vagyona, így hagyta, hogy a saját erejükből szerezze meg a pénzt, amiből eltarthatja magát. Nem is akármivel foglalkozik, ő Chicago legjobb borkereskedője. Igazán ért a munkájához, a vendégei szeretik, sosem okoz csalódást, mindig tökéletesen tudja, milyen borral kápráztassa el őket. Az egyetlen bibi a testvérével van, aki hatalmas felfordulást kavar, mikor leállítja a Twitter-t, amit Jordan nem győz hangsúlyozni minden alkalommal, amikor terroristaként emlegetik az öccsét. Jordan szörnyen aggódik Kyle miatt, mert nem rózsás a kapcsolata a többi rabbal. Így mikor besétál két FBI ügynök és felajánlják, hogy az együttműködéséért cserébe szabadon engedik Kyle-t, kapva kap az alkalmon, és szinte hezitálás nélkül egyezik bele. 

Itt jön a képbe a másik főszereplőnk Nick McCall, aki kifejezetten ellenszenves Jordan számára, ugyanakkor felettébb vonzónak is tartja. Amikor Jordan „partnere” lebetegszik, kénytelen Nick átvenni a szerepét. A karaktereik szerint meg kell játszaniuk, hogy randiznak, majd Jordan-nek el kell terelnie a célszemély figyelmét, míg Nick poloskákat tesz az irodájába. Csakhogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy gondolták, így a bonyodalomnak köszönhetően kénytelenek a vártnál tovább játszani, hogy randiznak, ami aztán valódi érzelmekké csap át, és mivel muszáj együtt lenniük, Nick nem tud csak úgy lelépni, végül beleszeret Jorden-be. Persze Jordan is Nick-be, így végül Nick még a beépített megbízásokat is lemondja egy időre, jó időre… 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése