2013. augusztus 18., vasárnap

Az utolsó hajrá

Kedves játékosok!

Mint azt bizonyára tudjátok, kevesebb, mint 1 hónap van már csak hátra a 3. párbajból! Vannak, akik már teljesítették a listájukat, vannak, akiket hajszál választ el tőle, de olyanok is akadnak, akik mégsem tudtak időt fordítani a játékra. Akárhogy is, szeptember 8-án a "verseny" lezárul, tehát használjátok ki a maradék 3 hetet, hisz ennyi idő alatt még bármi megtörténhet! ;)


Én, személy szerint nagyon igyekszem, hogy teljesíteni tudjam a listám, annak ellenére, hogy kicsit sűrűbbre sikerült ez az év, mint eredetileg gondoltam. Még három listás és egy Joker könyvem van vissza, erre van három hetem. Motivációként még egy ígéretet is tettem magamnak arra az esetre, ha sikerül időben befejeznem a párbajt. Szerintetek menni fog? :)

Ti hogy álltok a listátokkal? Mennyire vagytok elégedettek az eredményetekkel, attól függetlenül, hogy teljesíteni tudjátok-e a párbajt vagy sem?

Hajrá nekünk!

Lanatie

4 megjegyzés:

  1. Hmm...nehéz lesz összehozni nálam a végét, a lista felénél járok. 7-ből 4 könyvet tudtam elolvasni eddig. Olvasónaplók majd még érkeznek, és ha Isten is úgy akarja, akkor a maradék három könyv is át lesz nyálazva...majd meglátjuk. Akármilyen ramatyul állok, azért büszke vagyok magamra, hogy legalább ennyit tudtam teljesíteni, a tavalyi 11/1-hez képest...(akármilyen kevésnek néz ki... nem számoltam bele a listán kívül elolvasott könyveim, ami idén kb. 10-15 körül járhat... nem sok,d e több, mint a semmi...)

    VálaszTörlés
  2. Még májusban befejeztem, és bevallom, megkönnyebbülés volt, mert hiába olvasok el egy évben kétszáznál is több könyvet, nem mindig könnyű azokról írni, és valahogy így voltam a választott könyveim egy részével is. Sokat választottam idén is az alternatív listáról, de szerintem pont jó ez így.

    VálaszTörlés
  3. Tavaly egy hetem volt az utolsó két könyvre, és végül sikerült egy hatalmas hajrával teljesítenem a listámat, most három hetem van ugyanerre, úgyhogy idén jobban állok, elégedett is vagyok magammal. :)

    VálaszTörlés
  4. Hát, én már megint nem jól tudtam, mikor jár le az idő. Tavaly is ez volt, de akkor még időben, augusztus közepén észbe kaptam. Idén valamiért azt hittem, 12-én, addig még el is olvastam volna az másfél könyvet, ami hátra van. De sajnos ma, úgyhogy másfél könyvvel lemaradtam. Sajnálom, de ez van, gyorsabban kellett volna haladni. Azért köszönöm a játékot, és azt a maradék másfelet meg gyorsan befejezem játékon kívül :)

    VálaszTörlés