2011. augusztus 22., hétfő

Olvasási lista

Kedves molytársak!

Ma összesítettem a beküldött linkeket és szomorúan tapasztaltam, hogy sokan nem küldtek még be semmit, így őket nem is tudtam "sínre tenni".

Viszont innentől kezdve nem is szükséges elküldenetek a bejegyzésetek linkjét, feltölthetitek ti magatok is!

Készítettünk ugyanis egy táblázatot, amit feltöltöttem google dokumentumnak, bárki által szerkeszthetőnek, íme: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aoa2xLRDsm6odHAzUVM2T19VX2ptVDdBLW1VTm53UEE&hl=hu#gid=0
Link
Itt megtekinthetitek a többiek bejegyzéseit is, illetve bármikor kiegészíthetitek a táblázatot! Viszont a táblázatban jelenleg csak az A lista könyvei szerepelnek, tehát aki könyvet cserélt a B listáról, annak a A lista leváltott könyvét át kell írnia a B listás könyvre, amit olvasott. Ha valaki segítségre szorulna, vagy kérdése van, csak bátran!

És akkor most viszont egy kérdés: Most, hogy hamarosan lejár a kihívás, hiszen már egy hónap sincs vissza belőle, mennyire vagytok elégedettek a teljesítményetekkel?

Brigi

5 megjegyzés:

  1. Én egyáltalán nem, nagyon szerettem volna befejezni őket határidőre, de sajnos esélyem sincs rá. Ezen a nyáron gyakorlatilag semmi a világon nem történt úgy, ahogy előre elterveztem, és előreláthatóan az elkövetkező hetekben se fog, tehát ha a GYU-t le is cserélném se jutna időm a maradék 4 könyvre (a 3-at ma befejezem már mindenképp). Ettől függetlenül el fogom olvasni őket akkor is, ha lejár a határidő, mert az elhatározás megmaradt, csak a "versenynek" lesz vége.

    VálaszTörlés
  2. Nekem az utolsó listás könyvemből nagyjából 100 oldal van vissza, úgyhogy azt már akármikor befejezhetem, csak az értékelésekkel vagyok kicsit lemaradva, még hármat kell megírnom, ami hamarosan meglesz. Összességében mondhatom, hogy elégedett vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Egy A- és kb. 3-4 B-listás könyvet nem olvastam még. De ki fogja megírni a sok beszámolót??? :)

    VálaszTörlés
  4. Feltöltöttem A legyek ura-ajánlómat.

    VálaszTörlés
  5. Teljesen le vagyok lombozva a teljesítményemet illetően, az első könyvet elolvastam (újraolvastam), de írni nem írtam még róla; a többi helyett két másikba kezdtem bele, de azok azt hiszem, a B listámon sincsenek rajta. Annak viszont nagyon örülök, hogy a többiek listáját, később pedig az olvasmányosabb értékeléseket vissza tudom keresni.

    VálaszTörlés