2011. augusztus 31., szerda

Kedvenc listások

Kedves molyok!

Lassan fokozatosan készülünk lelkileg is a kihívás lezárására, ezzel kapcsolatban jön a következő téma is hozzátok:

Mennyire érzitek úgy, hogy sikerült a listátokra olyan könyveket választani, amit tényleg érdemes volt elolvasni? Mennyire szerettétek ezt a 7 (vagy adott esetben kevesebb) könyvet? Volt olyan, ami maradandó emlék, örök kedvenc marad és mindenkinek ajánljátok? Vagy olyan, amit legszívesebben tűzre vágnátok?

Teregessétek ki a lapokat

5 megjegyzés:

  1. Én ügyesen választottam, nekem a könyveim nagy része tetszett, nem is írtam igazán rossz értékeléseket róluk. Ami nagyon-nagyon rossz húzás volt, mert annyira utáltam a könyvet, hogy szívem szerint eladtam volna gyújtósnak, az A suttogó volt. Ha tudtam volna, hogy ez a könyv ilyen, el se kezdem olvasni. :( Viszont a pozitív oldalon ott van, hogy megszerettem Coelhót, elkezdtem olvasni a Francia históriát, és még Stephenie Meyernek is megbocsátottam a Twilightot. :) Összességében véve örülök, hogy belevágtam ebbe a kihívásba.

    VálaszTörlés
  2. A 3, amit sikerült elolvasnom, mind tetszett, bár nem mind ugyanannyira, de egyiket sem bántam meg egyáltalán. :) Viszont - bár nem ismerem a terveket a jövőre nézve - javasolnám, hogy párbajon kívül is üzemeltessétek ezt a blogot, mert ahogy láttam nagyon sokan vagyunk, akik nem lettünk kész időre, viszont ettől függetlenül szerintem nem csak én fogom továbbolvasni a listásaimat párbajon kívül, és én pl. kíváncsi továbbra is vagyok a többiek beszámolóira. :) Persze csak ha van rá időtök/energiátok. :)

    VálaszTörlés
  3. A suttogóval én se tudtam megbékélni, sem A mansfieldi kastéllyal, de a Kalózvizeken és a Dorian Gray arcképe nagyon tetszett. A többi is viszonylag jó húzás volt. Bár mostanában elég kritizálós hangulatban vagyok... :D

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik könyv vagy jó volt, vagy megérte elolvasni, szóval megérte. :) Ráadásul végre elolvastam pár régóta tervezett könyvet is.

    VálaszTörlés
  5. Azt hiszem nekem is sikerült viszonylag jól összeállítani a listámat. Egy könyvet sem bántam meg, bár volt, amit kicsit ritkábban volt kedvem kézbe venni. A legnagyobb pozitívuma a játéknak, hogy végre kicsit kiszakadtam abból a stílusból, amit általában olvasok. Most már más típusú könyveket is felveszek az "Egyszer el kell olvasnom" listára. :)

    VálaszTörlés