2011. február 22., kedd

A munka az munka

Sziasztok Molyocskáim!

Vallomással tartozom; le vagyok maradva már most az olvasónaplóitokkal. Jövő héten sokat leszek otthon, úgyhogy mindenkiét bepótolom! Senki ne higgye azt, hogy megfeledkeztem volna bárkiről is!!!!!!!!

Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok. Félek is, tudok-e én ilyent írni, mint ti!

Örömmel látom, hogy beszélgettek is hébe-hóba az oldalon! Csak így tovább! Szeretném, ha ti is bátran dobnátok fel témát. Ha szégyenlősek vagytok, csak írjatok mailt és feldobom én!

Mindenkinek kellemes olvasás-írást!

Idhren

8 megjegyzés:

  1. Akkor amíg töltődik fel a videó a blogomra, dobok fel egy témát ide (csak mert itt pöttyet átláthatóbb, mint az üzifalon):
    Ti hogy fogadjátok a hírt, ha kiderül, hogy egy általatok kedvelt könyvből filmet készítenek? :)

    VálaszTörlés
  2. En kivancsi vagyok ra!
    Nem nagyon zavar, ha atvarialjak kicsit...
    Nem szoktam nyavalyogni, hogy a konyv mennyivel jobb volt...
    Altalaban, ha olvasok valami jot, es kiderul, hogy van filmvaltozat, felkutatom a filmet is, es megnezem. Vagy forditva, ha a filmmel talalkozom eloszor.

    VálaszTörlés
  3. A kíváncsiság mindig arra ösztönöz, hogy megnézzem, aztán vagy sápítozok, hogy milyen rossz lett, vagy nem. :D Általában én is viszonylag toleráns vagyok az átírásokkal, de akad pár dolog, amit nehezen viselek el, gondolok itt főleg a rossz színészi játékra.

    VálaszTörlés
  4. én is szeretem látni, más hogyan látta maga előtt a storyt. viszont nálam gyakran van olyan, hogy nem tetszik, hogy pl pont olyan részt hagytak ki, amit én nagyon imádtam, vagy pont azt a részt alakították át. :)

    VálaszTörlés
  5. Amúgy sem nagyon lehetne átírás vagy rövidítés nélkül megfilmesíteni a könyvet, de ezeket nagyon el lehet rontani. Láttam már olyan filmet is, ahol a történet konkrétan már nem is nagyon hasonlított az eredetire, és azt azért nem tolerálom. Amúgy engem is mindig érdekel, bár általában a filmet szeretem előbb megnézni, úgy legalább nem fogom annyira szidni. =)

    VálaszTörlés
  6. Nekem két csalódás volt könyv kontra film kapcsán. A filmek vesztettek. Természetesen előbb volt a könyv. Elfújta a szél és a Suttogó. Mivel mindkettő listás, kíváncsi vagyok, mit írtok róluk :)

    VálaszTörlés
  7. Én arra bíztatok mindenkit, hogy előbb olvasson! Néha vannak kivételek, most pl. megnéztem A negyedik-et, de csak hétfőn hozza a posta könyv formában, rávetem magam... Viszont A Gyűrűk Ura nagyon nagy élmény volt filmen. (is) Egyébként én kifejezetten szeretem a filmadaptációkat, és mostanában ez különösen nagy divat. Várom nagyon Az éhezők viadalát, a Beastly-t, Vámpírakadémiát, de például nem tudok mit kezdeni a gondolattal, hogy megfilmesítik a Wings-et.

    VálaszTörlés
  8. Az éhezők viadalát én is nagyon várom, az tipikusan olyan téma, amiből egy rettentő izgalmas és látványos filmet lehet összehozni. Persze ettől még lehet, hogy elrontják. :S

    VálaszTörlés