2015. január 19., hétfő

Lainey Reese - Asztal három főre (by MiraRita)

Fülszöveg:

Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön,  hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.

Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny kapcsolat ellen, és mire rájönnek, már majdnem késő. Az illető célja Riley halála. A barátok, akik az „igazi” megtartásáért harcoltak, hirtelen kénytelenek a nő életéért küzdeni.

Riley New York-ba költözik újonnan szerzett munkája miatt. Amint a városba érkezik, beköltözés, és kipakolás után az első dolga az, hogy bulizni induljon a new york-i éjszakába, mégpedig egy olyan klub-ba amilyet a filmekben látott, ahol hírességekkel is összefuthat az ember lánya. A taxis akihez beszáll New York legmenőbb klubjába viszi. Simán beengedi a kidobó, ami a hely tulajdonosának nem igazán tetszik. Aztán gondol egyet, és megszólítja, majd néhény perc múlva már a klub-tól elszeparált plexi –vel elválasztott boxban ülnek, illetve khhhmmm szexelnek. Szexi tulajdonosunk Cade teljes alázatot vár el tőle és Riley-t ez különösebben nem is zavarja, úgy érzi engedelmeskednie kell neki.

Cade elviszi a lakására, majd jó pár órával később hívja a legjobb barátját Trevort, hogy nézze meg új szerzeményét. 

Trevor reggel érkezik, felébresztik Riley-t, és beavatják kis titkukba, miszerint ők osztozni szoktak a nőkön, így tőle is ezt szeretnék, jobban mondva ezt várják. Mivel Trevor is dögös, Riley-nak pedig azt hiszem nem stimmel valami az agyával természetesen beleegyezik. 

Sok-sok átdugott óra után aztán a fiúk előállnak a következő lépéssel, vagyis hogy Riley hagyja ott a frissen szerzett állását, lakását, és költözzön hozzájuk, és persze nélkülük sehova nem mehet. Igazából nem túl sokat gondolkozik főhősnőnk, így hármasban éldegélnek. 

Persze kell valami ami belerondít a paradicsomba, így esik meg, hogy egy forró fürdőben elfogyasztott desszert után Riley rosszul lesz, majd elájul, végül kórházban köt ki, mint kiderül megmérgezték. Természetesen a tettes elnyeri méltó büntetését, ők pedig élnek együtt vígan hármasban, sőt Riley büszkén újságolja szüleinek, hogy két udvarlója is van egyszerre, akikbe fülig szerelmes. 

Végül a két szexi csődör feleségül veszi Riley-t, mert hát ez ugye teljesen természetes…


Összességében nem volt ez rossz könyv, de a jótól is messze állt.

 Iszonyatosan bosszantott, hogy Riley még csak nem is gondolkozott egy-egy döntés meghozatala előtt, neki teljesen természetes volt, hogy csak úgy szexel egy tömött klubban, hogy két pasival jár egyszerre… 

1 megjegyzés: