2015. január 19., hétfő

Christina Lauren – Gyönyörű idegen (by MiraRita)


Fülszöveg:

Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát.

A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód – és a sebesség –,
ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.


Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet.

Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.

A történetünk Sara-ról az előző részben (Gyönyörű rohadék) megismert Chloe barátnőjéről szól, aki kiszállva 6 éves kapcsolatából elköltözik New York-ba, hogy ott új életet kezdhessen, mégpedig úgy, hogy jó távol tartja magát a pasiktól. 

Na persze az első csajos estéjükön a bárpultnál belebotlik egy gyönyörű idegenbe, Max-be a szexi playboy-ba. Max ahogy megpillantja Sara-t eldönti, hogy megszerzi, és hát sikerül is neki. 


Egyéjszakás kalandnak indul a dolog köztük, de Max nem tudja kiverni a fejéből Sara-t, így igyekszik úton-útfélen „véletlenül” belebotlani a lányba. Persze Sara viaskodik magával, mit is tegyen, hiszen Max szexi, gyönyörű, és isteni szerető, de nem szeretne belebonyolódni különösebben egy kapcsolatba, nem akar pórul járni,, így ő határozza meg, mikor hogyan találkozhatnak. Max választja a helyszínt, és a ruhát, így mindenféle extra hely lesz alkalmi légyottjaik helyszíne.



Imádtam! Könnyed, szórakoztató, lebilincselő. Nem igazán pornóregény, jó nem mondom van benn szex épp elég. De van szerelem is. Kicsit romantikus, kicsit erotikus, épp ahogy azt kell J
Mindenképpen érdemes elolvasni, persze csak a Gyönyörű rohadék után! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése