2014. december 10., szerda

Shayla Black, Lexi Blake: Rabul ejtett szűz (by MíraRita)

Fülszöveg:

Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.

Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt - elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat. Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk.

Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál.


Nem is tudom hol kezdjem… Talán, hogy nem igazán lepődöm meg ebben a témában semmin, de itt néha rendesen megbotránkoztam. Az, hogy 25 évesen szűz a csaj oké, megesik, de hogy szexi, meg dögös, és ellenállhatatlan, na meg persze négyes nedves álmokat szövöget, és úgy szűz, hát na…
Aztán ott a másik három főszereplőnk, a dögös cégvezető testvérek, akik természetesen mindhárman szerelmesek Hannah-ba, és Hannah is beléjük, hogy hogyan történt nem érdekes, meg amúgy meg sem tudjuk. Lényeg a lényeg, nem azon versengenek, hogy melyiküké lesz Hannah, hanem hogy hogyan fogják meggyőzni, hogy mindhármukkal legyen együtt. Ketten, Dex és Slade simán osztoznának, az a legnagyobb bajuk, hogy Gavint a legidősebb és egyben lelki beteg bátyjukat hogy győzzék meg, hogy ő is akarja a kis négyesüket.
És láss csodát jön egy elmebeteg zaklató, ami tök jó alkalom arra, hogy csapot papot hátrahagyva Hannah-val az Isten háta mögé szökjenek. Na persze útközben már elkezdik fűzni, és persze mikor odaérnek a birtokra rögtön partiba is vágja Dex és Slade, de Hannah-nak ez nem elég, neki kell Gavin is. Itt aztán van minden, amit be lehet tömni, azt betömik, ez kő kemény pornó. Történet gyakorlatilag ennyi, na meg ugye a kis krimi szál, a zaklató, aki kilesi Hannah-t, üzeneteket küld neki, fotókat stb. Mikor végül elkapják a tettest, Gavin is belátja, hogy jajj de jó lesz ez a négyes felállás, így már hárman vágják partiba a kis ártatlan Hannah-t, sőt, összeköltöznek, és boldogan élnek így négyen, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Nem is tudom mit mondjak, végül is nem volt ez olyan rossz, de baromi bosszantó volt, hogy gyakorlatilag nem történt semmi, de a szex az olyan szinten volt mocskos, hogy néha megálltam, hogy észhez térjek, mert rendesen megbotránkoztam.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése