2014. december 7., vasárnap

Blogangyalka

Kedves molyok!

Régóta gondolkoztunk már egy olyan kezdeményezésen, ami kicsit közelebb hozhatja egymáshoz a párbajozókat, és még jól is járnak vele a résztvevők. Végül mostanra körvonalazódott, hogyan is lehetne ezt hatékonyan megvalósítani, így hosszas tanakodás után megszületett a Blogangyalka.


A Blogangyalka, bár stílusosan épp karácsonyhoz közeledünk, nem csak az ünnepekre korlátozódik. Ez egy az egész párbajon átívelő akció, aminek a felépítése némileg hasonlít a karácsonyi ajándékozáséhoz, csak itt nem kell pénzt költeni, nem kell törni a fejünket azon, mit is szeretne a másik, helyette két dolgunk dolgunk van: olvasni és hozzászólni. Nézzük részletesen a játék menetét:

  1. Jelentkezel a Blogangyalkára az annak szentelt fórumtémában.
  2. Minden hónap 14-én zárul az adott jelentkezési kör, 15-én pedig megtudod, melyik résztvevő angyalkája lettél az elkövetkező 1 hónapra.
  3. Rendszeresen látogatod a kapott molytársad blogját, és következő hónap 14-ig minden könyves bejegyzését elolvasod és legalább a párbajosakat kommenteled is.
  4. A következő hónap 14-ig leadod a szavazatodat a Blogangyalka fórumtémájában a kedvenc bejegyzésedre az olvasottad havi adagjából.
  5. Mindenki, aki egyszer jelentkezett a Blogangyalkára, automatikusan bekerül a következő havi körbe is mindaddig, amíg a fórumon nem jelzi a kilépési szándékát a játékból.
A kezdeményezésben az e-mailes jelentkezők is részt vehetnek, ám vegyétek figyelembe, hogy amennyiben párbajkönyvön kívül másról is szeretnétek írni, azt a párbajblogon nem áll módunkban megosztani, tehát ha ilyesmin gondolkoznátok, érdemes megpróbálkozni egy saját blog indításával. Természetesen, ha úgy gondoljátok, lesz olyan hónap, amikor több párbajos bejegyzést is beküldtök, szívesen látunk titeket is az adott körben.

Az első, bemelegítő kör már most, decemberben indul, erre december 14-ig van lehetőségetek jelentkezni a fórumon.

Reméljük, tetszeni fog nektek a játék, és sok kellemes és hasznos kommentet kaptok majd az angyalkátoktól!

Lanatie, Kerol &WildWorld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése