2016. szeptember 21., szerda

Lakatos Levente – Szeress jobban! (by RitaMira)

Fülszöveg:
Barbara öt esztendeje megjárta a poklot. Az akkor tizenhét éves, mindent a pillanat szépsége alá rendelő lányt megkísérelték eltenni láb alól. Barbit a lehetőségek városáig, New Yorkig üldözi a múltja, ott igyekszik új életet kezdeni, tervei azonban sorra kudarcba fulladnak. A huszonéves lány vaskos hazugságokba burkolózva él, mígnem egy baljós éjszakán találkozik egy titokzatos, még nálánál is súlyosabb lelki terhet hurcoló férfival. Vajon sikerül megmenteniük egymást a sötétségtől?
Krisz öt éve tartó, tökéletesen gondtalannak hitt párkapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A kiábrándult fiú New Yorkba menekül, hogy tisztázza felkavart érzéseit. Éppen amikor a háta közepére sem kívánja a társaságot, a sors összehozza egy agyontetovált, illegális küzdősportot űző férfival. A titkoktól kemény álca azonban nagyon is sebezhető szívet takar, amely most könnyen megrepedhet...
Barbibébi története öt évvel az első kalandot követően folytatódik! Mennyit változik az ember a felnőttkor küszöbét átlépve? Hogyan találunk valódi önmagunkra, pontosabban arra a személyre, akit majd néhány év múltán ismét átértékelhetünk? Áldozni kell-e a harmóniáért, és utóbbi egyenlő-e a boldogsággal? A legtisztább tükröt önmaguknak állíthatjuk, a kérdés, hogy van-e bátorságunk belepillantani.

Iszonyatosan vártam ezt a könyvet, hasonlóan az Aktushoz. Nagyon szeretem Levente stílusát, imádom a faramuci nyelvezetet, a szófordulatokat. Sosem tudhatom milyen meglepetés fog érni a regényeiben.

A Szeress jobban! a Barbibébi 2. része. Bevallom őszintén a Barbibébit annyira nem szerettem, meg magát Barbit sem, de ez a könyv megszerettette velem Barbarát. Imádtam minden sorát. Levente ezt is váltott szemszögből írta, ami aztán pláne idegborzoló, hisz mindig a legizgalmasabb, legérdekesebb résznél vált szemszöget, fejezetet. Olyan fordulatok voltak, hogy csak kapkodtam a fejem :)

Barbi megkomolyodott, felnőtt, ám azt hiszem átesett picit a bizonyos ló bizonyos túloldalára, ám a végére rájön, hogy mi a helyes irány.

A végére gyakorlatilag választ kapunk olyan kérdésekre is, amik az Aktusban felmerültek. Ismét ott tartok, hogy írjon hamar, mert nekem kell a folytatás, vagy ezé vagy azé, mindegy, mert bármeddig elolvasnám :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése