2016. szeptember 21., szerda

E. L. James - Grey (by RitaMira)

Fülszöveg: E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség nyilatkozta James, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.

Már az 50 árnyalt trilógiáért is odáig voltam, látszik ez abból is, hogy a három könyvet nagyjából 5 nap alatt végeztem ki. Imádtam, faltam minden mondatát. Épp ennek köszönhetően nagyon vártam a Gray-t, hiszen Christian már az első három részben is megfogott.

Ebben a részben betekintést nyerhetünk mind az 50 árnyalatba, Christian szemszögéből élhetjük át újra a Szürke ötven árnyalatát. Néhol egészen mást gondol Christian, mint ahogy azt Ana gondolta a Szürkében. Egyszerűen hihetetlen hogy milyen mély érzésekkel bír Christian. Még ő maga sem tudja, hiszi, hogy képes egyáltalán érezni, és mégis.

Én azt mondom érdemes elolvasni, főleg annak kötelező darab, aki szerette az 50 árnyalatot, no meg persze Christiant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése