2015. november 8., vasárnap

Karácsonyi ajándékozás

Kedves Párbajozók!

Így november táján lassacskán mindenkit elkezdenek foglalkoztatni az ünnepek. Lassacskán mindenki elkészíti, előveszi, leporolja az adventi koszorút, leltárba veszi a karácsonyi dekorációt, és persze lázas gondolkodásba kezd az ajándékokat illetően. Ezzel párhuzamosan pedig a különböző fórumokon, klubokban és persze az iskolákban megkezdődik az az eseménysorozat, ami néhány papírcetlivel indul, és csinos, szeretettel összeállított csomagocskákban végződik, a legtöbben pedig csak úgy ismerik: „karácsonyi húzás”.


A karácsonyi húzásnak számtalan előnye van. Azon túl, hogy a maga titokzatosságával hozzájárul a karácsonyi hangulat fokozódásához, remek lehetőséget nyújt a közösség tagjainak összekovácsolására, és persze az ajándékozástól mindenki egy picikét jobb embernek érzi magát.

A tavalyihoz hasonlóan úgy döntöttünk, idén sem maradhatunk ki ebből a szép hagyományból. Ezennel meghirdetjük tehát a Könyvmoly Párbaj második karácsonyi könyvajándékozását!

Az ajándékozás menete a szokásokhoz híven a következő lesz:

1. Jelentkezés – E-mailben várjuk a lelkes ajándékozni vágyókat a konyvmolyparbaj@gmail.com címen. Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni az alábbi adatokat:
  • Teljes név + nicknév
  • Postacím
  • Legalább 5 könyvből álló kívánságlista
2. Sorsolás – Ekkor a szokásos cetlis megoldással mindenkinek kihúzzuk, kit kell megajándékoznia. A megfelelő neveket, címeket és listákat mindenkinek elküldjük e-mailben.
3. Ajándékozás – A kapott partnernek mindenki összeállítja az ajándékcsomagot, amiben a kívánságlistájáról legalább egy könyvnek lennie kell, a többit rátok bízzuk.
4. Visszajelzés – A csomag érkezését minden ajándékozott jelzi nekünk vagy közvetlenül az ajándékozónak.
5. Örvendezés – Nem szorul magyarázatra. :)

Fontos: A kívánságlistákon 5-nél lehet több könyv, de kevesebb ne, hogy az ajándékozónak is adjunk lehetőséget a válogatásra, és persze megmaradjon a meglepetés ereje. A csomagba az ajándékozó ettől függetlenül nem csak könyvet tehet, bármilyen plusz aprósággal meglepheti az ajándékozottját.

A jelentkezés december 4. 23:59-ig tart, a neveket még hétvégén mindenki megkapja majd e-mailben. Kérjük, a csomagokat legkésőbb dec. 18-ig adjátok fel, hogy lehetőleg még karácsony előtt megérkezzenek!

Lanatie, Kerol és WildWorld

(U.i.: Elnézést a copy paste miatt, de a tavalyi leírás túl jól sikerült ahhoz, hogy átírjuk. :D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése