2014. november 14., péntek

Ajándékozás

Kedves mindenki!

Így november közepe táján lassacskán mindenkit elkezdenek foglalkoztatni az ünnepek. Lassacskán mindenki elkészíti, előveszi, leporolja az adventi koszorút, leltárba veszi a karácsonyi dekorációt, és persze lázas gondolkodásba kezd az ajándékokat illetően. Ezzel párhuzamosan pedig a különböző fórumokon, klubokban és persze az iskolákban megkezdődik az az eseménysorozat, ami néhány papírcetlivel indul, és csinos, szeretettel összeállított csomagocskákban végződik, a legtöbben pedig csak úgy ismerik: „karácsonyi húzás”.

A karácsonyi húzásnak számtalan előnye van. Azon túl, hogy a maga titokzatosságával hozzájárul a karácsonyi hangulat fokozódásához, remek lehetőséget nyújt a közösség tagjainak összekovácsolására, és persze az ajándékozástól mindenki egy picikét jobb embernek érzi magát. 

Úgy döntöttünk, idén mi sem maradhatunk ki ebből a szép hagyományból. Ezennel meghirdetjük tehát a Könyvmoly Párbaj első karácsonyi könyvajándékozását!

Az ajándékozás menete a szokásokhoz híven a következő lesz:
1.Jelentkezés – E-mailben várjuk a lelkes ajándékozni vágyókat a konyvmolyparbaj@gmail.com címen. Minden jelentkezőtől szeretnénk kérni az alábbi adatokat:
Teljes név + nicknév
Postacím
Legalább 5 könyvből álló kívánságlista
2. Sorsolás – Ekkor a szokásos cetlis megoldással mindenkinek kihúzzuk, kit kell megajándékoznia. A megfelelő neveket, címeket és listákat mindenkinek elküldjük e-mailben.
3. Ajándékozás – A kapott partnernek mindenki összeállítja az ajándékcsomagot, amiben a kívánságlistájáról legalább egy könyvnek lennie kell, a többit rátok bízzuk.
4. Visszajelzés – A csomag érkezését minden ajándékozott jelzi nekünk vagy közvetlenül az ajándékozónak. Nyugodtan készíthettek képet a csomagról, boldogan mutogatjuk majd a csoportban.
5. Örvendezés – Nem szorul magyarázatra. :)

Fontos: A kívánságlistákon 5-nél lehet több könyv, de kevesebb ne, hogy az ajándékozónak is adjunk lehetőséget a válogatásra, és persze megmaradjon a meglepetés ereje. A csomagba az ajándékozó ettől függetlenül nem csak könyvet tehet, bármilyen plusz aprósággal meglepheti az ajándékozottját.

MÉG FONTOSABB! A listára csak olyan könyveket tegyetek fel, amiknek az ára postaköltséggel együtt, újonnan megvásárolva sem igen haladja meg az 5000 forintot. Nem az a célunk, hogy adósságba verjük a többieket, igaz-e? ;)

Kérjük, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha vállalni tudjátok az esetleges kiadásokat. Végső esetben, ha tényleg nem tudtok könyvet küldeni, elfogadjuk ha valamilyen más ajándékkal kedveskedtek az illetőnek. DE amennyiben jelentkeztek, és végül semmit sem küldötök, akkor irgumburgum lesz és nagy-nagy szomorúság.

A jelentkezés november 30. 23:59-ig tart, a neveket pár napon belül mindenki megkapja majd e-mailben. Kérjük, a csomagokat legkésőbb dec. 19-ig adjátok fel, hogy lehetőleg még karácsony előtt megérkezzenek!

Lanatie, Kerol & WildWorld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése