2015. október 17., szombat

Ötödik Könyvmoly Párbaj - Nyertesek

Kedves Molyocskák!


Eljött a várva várt pillanat, amikor is lehull a lepel a díjazottakról! Mint azt tudjátok, idén a szép, pocakos ötös számnak hála törekedtünk rá, hogy minél több Párbajozót tudjunk jutalmazni, ezért aztán kitaláltunk néhány extra elnyerhető titulust a szokásosak mellé, amit ti nagyon helyesen ki is használtatok! Kezdjük hát az eredményhirdetést ezekkel:

Nyár elején játékot hirdettünk, melyben a naplóírási kedveteket - és sebességeteket - próbáltuk kicsit felturbózni. A játék különlegessége volt, hogy a díjazásnak nem volt feltétele a Párbaj teljesítése, így azok is kaptak egy apró lehetőséget, akiknek valamiért ez idén nem sikerült. Végül három ifjú hölgyeménynek sikerült elnyernie a "Sprinter" címet, ők pedig: Vivogle, Evetke és Brigi. Kívánjuk, hogy gyorstüzelő billentyűzetük segítségével jövőre mindhárman sikeresen szakítsák át a célszalagot!

Idén megpróbáltuk mozgósítani az erősebbik (feministáknak értsd: szőrösebbik) nem tagjait is, e nemes cél érdekében pedig csatarendbe állítottunk egy díjat, amit az első olyan molyfiúnak ígértünk, aki teljesíti a Könyvmoly Párbajt. Bár többen nekiveselkedtek a 7 avagy 11 fejű sárkánynak, csupán egy vitéznek sikerült kardélre hányni a bestiát. Büszkén és meghatódva nyújtjuk át a "Könyvmoly Párbaj Királya" koronát tees06 lovagnak! Uralkodása legyen hosszú és igazságos!

Három a magyar igazság, ezért természetesen mi sem adhattuk alább. Mivel nem titkolt célunk jó ideje egy aktív Párbajos közösség létrehozása, kézenfekvő volt, hogy az előrelépés érdekében itt is nyomatékosítsuk szándékainkat némi nyereménnyel. Bentlakásos fórumunk, szezonális bejegyzési akciókkal rendelkező blogunk és facebook oldalunk csak arra vártak, hogy VIP taggá nyilváníthassák leghűségesebb törzsvendégüket. Szerencsére nem kell tovább várniuk, hisz a vendégkönyvekből egyértelműen kiderült: a "Közösség Építője" nem más, mint Kaen! Hálásan köszönjük neki egész éves aktivitását, és a Párbaj iránt tanúsított kitartó lelkesedését!

A különleges díjak kiosztása után térjünk is vissza a már jól ismert, állandó nyeremény lehetőségekhez!

"Az értelmi képességek csak egy tényező az ember sorsában, akárcsak a jellem, a szorgalom vagy a bátorság, de mindezek simán eltűnnek a süllyesztőben egy másik tényező híján, amelyet senki sem szeret elismerni, és amely nem más, mint a puszta Szerencse." - írja Robertson Davies A lázadó angyalok című művében. Hogy igaza van-e vagy sem, nem tisztünk eldönteni, azonban minden évben megadjuk az esélyt Fortuna kegyeltjeinek is, hogy bizonyíthassák a szerencse képességének létjogosultságát. Leginkább azzal, hogy a "Sorsolás" keretében kihúzzuk őket a kalapból. Ez idén sem történt másként, s a Cetlik Védőszentje ezúttal az alábbi három teljesítő mellé állt: Anitiger, makitra, tees06. A világraszóló eseményről készült videó:

Ahogy a szerencse minden évben kiválasztja kedvenceit, úgy teszitek meg ugyanezt ti, játékosok is, hónapokon át tartó olvasást követően még egy kis olvasás segítségével. Senkit nem hibáztatunk érte, ha idén nem sikerült átrágnia magát minden teljesítő minden értékelésén miután jelentősen megugrott a számuk az előző évek átlagához képest. Ha így folytatjátok, rövidesen eléri egy-egy év végi naplógyűjtemény a Trónok harca terjedelmet, csak remélhetőleg kevesebb emberáldozattal. Mindenesetre köszönjük nektek, hogy az egyre növekvő oldalszám ellenére is rendületlenül olvassátok az értékeléseket és értékelitek az olvasókat, hisz nélkületek nem jöhetne létre a Párbaj, és vele együtt nem lenne "Közönség kedvence" cím sem. Ám itt vagytok nekünk, és idén is választottatok: borzasztóan szoros küzdelemben végül WildWorld lett a díjazottatok!

Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk az eredményhirdetés csúcspontjához. Bár a naplók olvasása közben folyamatosan értekeztünk egymással, így is nehéz volt kiválasztanunk, ki kapja az Ötödik Könyvmoly Párbaj "Zsűri kedvence" díját. Hosszas tanakodás, eszmecsere és kopaszra vakart fejek után aztán eldöntöttük, hogy idén márpedig nem döntünk. A zsűridíjnak ugyanis úgy gondoljuk, az az alapvető feladata, hogy irányt mutasson számotokra, hogy a segítségével betekintést nyerhessetek abba, mit értünk mi, szervezők, jó Párbajnapló alatt. Ennek pedig ezévben egyszerűen egy teljesítő nem felelt meg. Hanem kettő. :) Egyikük értékelései választékosak, igényesen megfogalmazottak és informatívak, másikuk ajánlói gördülékenyek, közvetlenek és humorosak. Nem is húzzuk tovább az időt, eláruljuk, hogy a mi választottjaink: makitra és Erzsébet_Muzsik! Szívből gratulálunk nekik, és reméljük, a következő Párbajok során is színesitik majd a mezőnyt naplóikkal!

Köszönjük mindenkinek, aki idén velünk kalandozott az olvasás és értékelés világában! Szerintünk nagyon emlékezetes ötödik évet zártunk, és csak remélni tudjuk, hogy így lesz ez a jövőben is. Maradjatok velünk, mert hamarosan új Párbaj, új esélyek, új kihívások várnak ránk! Nézzünk szembe velük ezúttal is együtt! ;)

Maradunk örökké lelkes szervezőitek:
Lanatie, Kerol &WildWorld

10 megjegyzés:

  1. Gratuálok az érintetteknek, és várva várom a következő párbajt !:D A játék kedvéért továbbra is.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyerteseknek! Köszönöm a Párbaj szervezését a szerkesztőknek.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok minden teljesítőnek és persze a nyerteseknek is! Várom a következő párbajt!

    VálaszTörlés
  4. Húúúú... Örülök a zsűri döntésének és köszönöm! Fortuna pedig nem szokott mellém állni, úgyhogy ez külön meglepetés! :)

    A többi nyertesnek gratulálok, nagyon jó bejegyzések születtek!

    Előre a következő évben!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Mi köszönjük mindenkinek a részvételt! :) Figyeljétek a blogot, hamarosan érkezik a 6. Könyvmoly Párbaj! :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok mindenkinek! Résztvevőknek, nyerteseknek, szervezőknek! Mindenki csodás volt! ^.^

    VálaszTörlés
  7. Hűűű! Köszönöm szépen, azt hiszem, még nem ért ekkora megtiszteltetés! Gratulálok mindenkinek, és köszönöm a szervezést! :)))

    VálaszTörlés
  8. Nagyon gratulálok mindenkinek :) Sajnálom, hogy végül nem tudtam befejezni, de sajnos nagyon sok minden közbejött a munkahelyemen. De nagyon büszke vagyok minden kispajtásomra, akinek sikerült befejeznie :)

    Nagyon lelkesen indulok a következő párbajon, szóval újult erővel próbálom meg! :D

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm. :) Csak most jutottam el odáig, hogy írjak. Hamarosan a blogra is írok majd egy bejegyzést, abban akarom közölni majd az következő évi listámat is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várjuk a jelentkezésed! :) Egy postacímet is szeretnénk majd kérni e-mailben, hogy tudjuk, hova küldhetjük az ajándékod. :)

      Törlés