2011. november 20., vasárnap

Írói véna

Sziasztok Molyok!

A héten azon elmélkedtem, hogy vajon ti, akik annyit olvastok van-e olyan hobbitok, hogy novellákat, verseket esetleg regényeket írtok?

Ha igen, azt csak magatoknak? Vagy szívesen adjátok tovább ismerősöknek? Esetleg szeretnétek-e itt megosztani egy-egy műveteket? Véleményt hallani róla?

Ha nem, miért nem álltok neki?


További jó olvasást és hajrá az olvasónaplókkal,
Idhren

10 megjegyzés:

  1. Én szoktam verseket, novellákat írni, mostanában pedig rövid meséket is. Barátnőm születésnapjára mesekönyvet kért tőlem, úgyhogy most azt próbálom összehozni. :D.

    Kezdetben csak magamnak firkálgattam, aztán ajándékként írtam. Most már néhányat kiraktam a másik blogomba is, úgyhogy ismerőseim olvasták őket. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is rombolom amatőr íróként a világot. :D Verseket csak nagyon ritkán költök, de epikában elég aktív vagyok, szeretek novellákat írni, készül egy regényem, és már két útinaplóm megjelent kis példányszámú könyvként.

    VálaszTörlés
  3. Én már évek óta írok, fanfictionökkel kezdtem, de mára már szinte csak verseket és novellákat írok. Több regénnyel is próbálkoztam, de egyet sem fejeztem be, még várom a nagy ihletet hozzá. Interneten a legtöbb írásom fellelhető, de mára már nagyon megválogatom, mit teszek közzé, mert a túl személyes írásokból fiókirományok lesznek. Ha kapok visszajelzést, mindig nagyon örülök, mert a vélemények alapján nagyon sokat lehet tanulni és fejlődni is.

    VálaszTörlés
  4. Naplót már akkor diktáltam apukámnak, amikor írni sem tudtam, mostmár csak novellákkal, rövid "szösszenetekkel" szórakoztatom magam. Fanfiction-korszakom nekem is volt:D Állítólag nem csinálom rosszul, de annyira pucérnak érzem magam (és olyan nehezen viseli a kis lelkem a kritikát:), hogy nem merem megmutatni senkinek.

    VálaszTörlés
  5. Nos, én nem írok. Mert nem tudok. -Nem fizikailag vagyok rá képtelen, és nem is arról van szó, hogy nem tanítottak volna meg az iskolában a betűformálásra (sőt, folyékonyan tudok írni, még a betűket is összekapcsolom [!]), egyszerűen csak nincs írói vénám.
    :)

    VálaszTörlés
  6. Én személy szerint előbb kezdtem el történetet írni, minthogy beleszerettem volna a könyvekbe. 12 évesen senki se tudott volna rávenni, hogy egy 10 oldalnál hosszabb művet elolvassak, viszont akkortájt találtam ki az első történeteimet :D Nemrég indítottam egy új blogot csak a regényemnek ^^ http://vorosbegy.wordpress.com/ Mindenféle kritikát elfogadok :D

    Ezen kívül viszont van sok másik, de azokat nem igazán akarom közzé tenni. Ezt is nagyrészt barátnőim unszolására tettem ki, mert mindig elfelejtettem nekik elküldeni a legújabb fejezetet ^^"

    VálaszTörlés
  7. Ezt nagyon jó olvasni! Csak így tovább. Szeretném, ha én is tudnék írni! Hanonhoz hasonlóan küldhettek linket, vagy mailben anyagot, ha szeretnétek megosztani itt egymással.

    VálaszTörlés
  8. Én is írok. Mondhatni. Azt nem mondanám, hogy rendszeresen, sőt, kifejezetten rendszertelenül. Saját regényem nincs, és valahogy egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is lesz. Az én világom a gyerekek világa. Gyerekverseket írok, illetve esetenként kedvet kapok egy-egy fanfic versenyhez, és arra is írok egy rövidebb fajta ficet - általában elég eredményesen. A történeteim és verseim egy része megtalálható itt: http://www.fictions.hu/imagine/viewuser.php?uid=943, illetve az eddig írt fanficeim mindegyike fenn van Anime-Fanfiction Style-on, de már nem nagyon járok fel oda.

    VálaszTörlés
  9. Én is írogatok... novellákat, szösszeneteket főleg, néha verseket. :) Barátaimnak, szűk környezetnek mutogatom, volt már, hogy molyoknak küldtem kicsit objektívabb véleményért, egy-kettő fent van a blogomon is, de én bevallom nem nagyon merem őket közzé tenni, mert sosem tudhatja az ember mikor szeretne a jövőben kezdeni velük valamit... jobb az óvatosság :)

    VálaszTörlés
  10. Én is írok verseket hivatalosan 16 éves korom óta de aztán megtaláltam a fiókban két versem amit 8 évesen írtam. El is felejtettem már:) Eddig csak deviantartra tettem fel a jobbakat. Ami a prózát illeti vannak próbálkozásaim, meg néha felbukkannak a fejemben karakterek de még nem mertem őket leírni, hátha pocsékul sikerülne. Kéne egy kis bátorság vagy mi :)

    VálaszTörlés