2016. január 5., kedd

Blogangyalka 2016

Kedves mindenki!

Örvendjetek, közkívánatra újra elindítjuk a Blogangyalkát! A Blogangyalka egy az egész párbajon átívelő akció, aminek a felépítése némileg hasonlít a karácsonyi ajándékozáséhoz, csak itt nem kell pénzt költeni, nem kell törni a fejünket azon, mit is szeretne a másik, helyette két dolgunk dolgunk van: olvasni és hozzászólni. Nézzük részletesen a játék menetét:
  1. Jelentkezel a Blogangyalkára az annak szentelt fórumtémában.
  2. Minden hónap 14-én zárul az adott jelentkezési kör, 15-én pedig megtudod, melyik résztvevő angyalkája lettél az elkövetkező 1 hónapra.
  3. Rendszeresen látogatod a kapott molytársad blogját, és következő hónap 14-ig minden könyves bejegyzését elolvasod és legalább a párbajosakat kommenteled is.
  4. A következő hónap 14-ig leadod a szavazatodat a Blogangyalka fórumtémájában a kedvenc bejegyzésedre az olvasottad havi adagjából. Ha a korábbi bejegyzéseiből is szemezgettél, természetesen azok közül is választhatsz kedvencet.
  5. Mindenki, aki egyszer jelentkezett a Blogangyalkára, automatikusan bekerül a következő havi körbe is mindaddig, amíg a fórumon nem jelzi a kilépési szándékát a játékból. Azonban ha nincs időd/energiád a játékra, kérünk, mindenképp szólj, mert a neked kisorsolt Párbajosnak egész biztosan nem esik jól, ha feleslegesen várja a kommenteket.
A kezdeményezésben az e-mailes jelentkezők is részt vehetnek, ám vegyétek figyelembe, hogy amennyiben párbajkönyvön kívül másról is szeretnétek írni, azt a párbajblogon nem áll módunkban megosztani, tehát ha ilyesmin gondolkoznátok, érdemes megpróbálkozni egy saját blog indításával. Természetesen, ha úgy gondoljátok, lesz olyan hónap, amikor több párbajos bejegyzést is beküldtök, szívesen látunk titeket is az adott körben.

Az első kör már most, januárban indul, erre január 14-ig van lehetőségetek jelentkezni a fórumon.

Reméljük, idén is tetszeni fog nektek a játék, és sok kellemes és hasznos kommentet kaptok majd az angyalkátoktól!

Lanatie, Kerol & WildWorld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése