2014. október 13., hétfő

Finálé

Sziasztok!

Elérkezett a várva várt nap, már  mindenki tudja, hogy felajánlóinknak köszönhetően mi minden nyerhető meg idén, és gondolom, hogy már az eredményt is tűkön ülve várjátok.

Tegnap este lezajlott a sorsolás, a zsűri (azaz mi) is kiválasztotta, hogy kit szeretett a legjobban olvasni, és a résztvevők (azaz ti) is szavaztak, hogy ki volt szerintünk a legjobb.
Nekünk nem volt olyan könnyű dolgunk, 3 lehetséges befutó volt a listánkon, de végül este fél tíz körül megszületett az eredmény.

De nem is húzom tovább az időt, jöjjenek a nyertesek! :)

A közönségszavazáson nem volt túl aktív a csapat, a párbajt elkezdők számához képest csak 9 szavazat érkezett. A nyertes pedig 5 szavazattal Bandytha lett.

Három nevet sorsolt ki Lanatie a nagy kalapból, és ők nem mások, mint
Brigi, Ananiila és Zizu

És akkor jöjjön a zsűri kiválasztottja, aki nem más, mint Kaen.

Kérünk titeket, hogy a konyvmolyparbaj@gmail.com címre küldjétek el a postacímeteket, hogy a nyereményt mielőbb eljuttathassuk hozzátok.

Gratulálunk mindenkinek, készüljetek, nemsokára startol az 5. Könyvmoly Párbaj!

Lanatie videója a sorsolásról:
https://www.youtube.com/watch?v=Fq_NBO-hTzg&feature=youtu.be

Lanatie&WildWorld&Kerol

3 megjegyzés:

  1. Kedves Mindenki!

    Szeretném megköszönni nektek ezt az egész párbajt és persze a szerencsének, hogy a győztes kiválasztottak közé kerültem, de most itt az emberekre szeretnék koncentrálni :) A szervezőkre és a játékostársakra.

    Nagyon büszke vagyok arra, hogy a kezdetektől részt tudtam venni ebben a játékban, mert mindig hatalmas élmény volt nekem, főleg, amikor be tudtam fejezni a listákat, mint most :D Szóval most is pozitív energiákkal jöttem ki ebből az egészből és remélem más is így van ezzel. A következő párbajra már összeállítottam a listám, szóval én felkészültem! :D

    Gratulálok a többi nyertesnek! És itt nem csak azokra gondolok, akik itt a bejegyzésben szerepelnek, hanem mindenkire, aki befejezte ezt a párbajt!

    Kaen: Neked külön megy a gratuláció, mint régi harcostársnak :D Remélem, jövőre is találkozunk :)

    És persze előre is köszönöm a nyereményem :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok minden nyertesnek!

    Csatlakozok Brigihez, én is köszönöm, hogy Párbajozhattam veletek! Számomra nagy élmény volt a listáról kiválasztani az aktuális könyvet, majd utána megírni mindegyikről a véleményemet. Főleg, hogy ez volt az első ilyen jellegű játék, amin részt vettem, és a blogomat is nagyrészt a Párbaj miatt indítottam el. Milyen jól tettem, mert sokkal több könyvről írtam a blogra, mint amennyi a listámon szerepelt! :)

    Úgyhogy köszönöm még egyszer a lehetőséget, és ha újra indul Párbaj, számíthattok rám!

    VálaszTörlés
  3. Jo otlet volt a video. :))

    Gratulalok mindenkinek, aki befejezte! :) Koszonom a helyezest is, bar nem allitom, hogy egyetertek vele teljesen... :D Briginek is kulon gratulalok, szerintem a multkor is rad szavaztam, mikor mindketten befejeztuk. ;) Most is tetszettek az ajanloid.

    Alapvetoen en is elegedett vagyok, es a parbaj nagyon jo modszernek bizonyult arra, hogy az amugy is jo sok kotelezom mellett mast is mindig olvassak. :) Mindig ugy gondolom, csomo konyvrol szivesen irnek, de igy legalabb erre az evi 11-re ra vagyok szoritva ugymond. :D Szoval szerintem megint nevezek majd, hacsak nem maradok le rola. :D

    Koszonet a szervezoknek is, utolag is es elore is!

    VálaszTörlés