2013. szeptember 23., hétfő

The End

Kedves Párbajozók!

Ím eljött a pillanat, amire már mindenki, de legalább is a 3. Könyvmoly Párbajt sikeresen teljesítők, tűkön ülve vártak! Vasárnap éjfélkor lezárult a közönségszavazás, vele egyidőben pedig megszületett a szerkesztők kedvence is. Nem volt könnyű a választás, hisz idén is sok élvezetes, jól megszerkesztett bejegyzéssel örvendeztettetek meg minket. A tavalyi év gyakorlatához hasonlóan idén is két körben sorsoltunk: egy szerencsés nyertes a 11 könyvet vállaló teljesítők közül került ki, egy pedig az összes teljesítő közül. Ezen kívül idén MissNyuszi felajánlásának hála egy extra sorsolásunk is volt, ahol a Moly-tagsággal rendelkező teljesítőink egyikére mosolygott rá a szerencsecsillaga. 



Így tehát a nyertesek névsora a következőképp alakult:

  • Az olvasók kedvence: Moncsycsy
  • A szerkesztők favoritja: WildWorld
  • A 11 könyvesek szerencsése: Lahara
  • A teljes brigád mázlistája: Ananiila
  • A Moly kívánságlistás könyv nyertese: Rigó

Gratulálunk nektek, igazán megérdemlitek! Kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a konyvmolyparbaj@gmail.com címen, hogy elküldhessük a nyereményeteket! A sorsolásokat az alábbi videón meg is nézhetitek: 



Köszönjük, hogy harmadszor is velünk voltatok, velünk játszottatok, olvastatok, értékeltetek! Azért a régi, szép időkről szóló nosztalgiázások közepette ne menjetek túl messzire, hisz akad itt még Könyvmoly Párbaj negyedszerre is. ;)

Addig is búcsúzik:
Brigi & Lanatie

3 megjegyzés:

  1. Ez a sorsolás cuki volt, Lanatie. :)

    Nagyon szépen köszönöm a szerkesztői díjat! :D Nagyon örülök neki. Lehetek olyan pofátlan, hogy kérek egy rövidke kis indoklást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekeztem! :D

      Persze, kérhetsz, nem titok. :) Több "versenyzőnél" is úgy láttuk, hogy nagyon igényes naplókat készítettek, igyekeztek figyelembe venni azokat a szempontokat, amiket a segédletben is hangsúlyozni szoktunk, de a tieidnél éreztük azt, hogy tényleg minden benne van, és bátran rámutathatunk, hogy gyerekek, így kell kinéznie egy olvasónaplónak. Emellett a bejegyzéseidben tartalmasan, hosszan fejtetted ki a véleményed, így nagyon könnyű volt eldönteni az adott könyvről, hogy mennyire tartozik bele az érdeklődési körünkbe. :)

      Törlés
  2. Köszönöm szépen.
    Várom a 4. párbajt. :)

    VálaszTörlés