2013. szeptember 10., kedd

1. felajánlás


Első felajánlónk, Magocsa-Horváth Évi, régi párbajos könyvmoly, aki három nyereménnyel is hozzájárult a boldog befejezéshez. A fent látható két gyönyörű könyvjelzőn kívül felajánlotta, hogy egy szerencsés nyertesnek elküld egy könyvet az illető Moly kívánságlistájáról. Ezért kérjük a teljesítőket, amennyiben rendelkeznek Moly.hu tagsággal, küldjék el itt a bejegyzésben vagy e-mailben a konyvmolyparbaj@gmail.com címre a kívánságlistájuk linkjét, aki pedig nem Moly-tag, a szavazás lezárásáig még van ideje ezen változtatni, hogy ne maradjon ki a lehetséges szerencsések sorából. :)

Évi bemutatkozását alább olvashatjátok: 
"Évi vagyok. Molyon @MissNyuszi néven találtok meg. A blogom is ezen a néven vezetem. Ami egy teljesen hétköznapi, unalmas oldal. Kifejezetten a párbaj miatt készült és kifejezetten arra használom. Eleinte minden olvasott könyvről írtam, de ma már eljutottam oda, hogy a párbajos könyves értékeléseken kívül csak az angol nyelvű olvasásaimról és a reci példányaimról írok majd véleményt. 
A tavalyi megmérettetésen elbuktam, így igyekeztem idén okosabb lenni. Úgy néz ki sikerült, mert idén teljesítettem a kihívást! :) 
Mivel alapjáraton kreatív emberke vagyok, így már jelentkezéskor jeleztem a szervezőknek, hogy beszállnék pár ajándékkal. Volt ami változott azóta, és volt ami maradt a megbeszélt. 
Ez a két kis könyvjelző szeretettel készült. Nem volt különösebb oka annak, hogy miért pont ezeket a színeket vagy formákat választottam. Egyszerűen ezek jelentek meg a fejemben. :) Remélem a leendő tulajdonosok majd szeretni fogják őket. Ha van olyan, aki nem nyert de szeretne egyet annak szívesen készítek. 700Ft-ért tudom vállalni postával együtt. Könyves lógóm már nincsen sajnos (ez volt az utolsó) de van sok más. Üvegszívből is van még - más szín is. Gyöngyöm, masnim szintén. Szóval elég nagy a válogatási tér. A határ a csillagos ég - lenne, ha nem csak 5db alapom lenne, így ha az elfogy, akkor nincs tovább. 
Ha valaki szeretne kapcsolatba lépni velem, az megkereshet facebook-on (Magocsa-Horváth Évi), molyon (MissNyuszi), a blogomon (http://missnyuszi.blogspot.hu/) vagy email-ben (eva.horvath.mor@gmail.com).
(A facebook oldalamra 1-2 hét múlva érdemes lesz benézni, mert új dolgokat készítek, és hamarosan rakom fel a képeket.^^)"

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép gesztus, az ajándékok gyönyörűek :) Én ide linkelem a kívánságlistámat:

    http://moly.hu/tagok/martinelli/kivansaglista

    és köszönöm szépen a lehetőséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a linket, lementettük! :) És örülünk, hogy tetszenek a felajánlások! :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszenek ezek a könyvjelzők.
    Kívánságlistám: http://moly.hu/tagok/ananiila/kivansaglista
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg gyönyörűek a könyvjelzők. :)Az én kívánságlistám:

    http://moly.hu/tagok/wildworld/kivansaglista

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy tetszenek! És köszönjük a linket, lementettük! :)

      Törlés