2012. november 13., kedd

Nekem a Könyvmolypárbaj...


Kedves párbajozók!

Több mint egy hónapja, hogy elstartolt a 3. Könyvmolypárbaj, amire legnagyobb örömünkre ismét sokan jelentkeztetek. Mivel szeretnénk egy kis életet vinni a párbajos közösségbe, gondoltuk, ismét játékra invitálunk titeket! Kicsit megkésve bár, de a novemberi feladat a következő:

Írjátok meg nekünk, mit jelent számotokra a Könyvmolypárbaj!


Persze nem várunk ódákat, litániákat és egyéb magasztaló költeményeket, az őszinte véleményetekre, a párbajjal kapcsolatos érzéseitekre vagyunk kíváncsiak. Ezt megírhatjátok egy szóban, néhány mondatban, irodalmi tanulmány formájában, de akár le is rajzolhatjátok, küldhettek róla képet, esetleg komponálhattok egy kifejező dalt is. Egy szóval a véleménynyilvánítás módja rátok van bízva.

A válaszaitokat a konyvmolyparbaj@gmail.com e-mail címre kérjük elküldeni 2012. november 30-ig, így nem befolyásol senkit a többiek véleménye, és később egyben közzé tudjuk őket tenni.

Itt, a bejegyzés alatt pedig megírhatjátok, hogy haladtok a választott könyvekkel!

Olvasásban gazdag novembert:
Brigi & Lanatie

9 megjegyzés:

  1. Heh, én a Sárkányok Táncát nyúzom elsőként :D:D eltart egy darabig, mire végzek vele :D

    VálaszTörlés
  2. Én a 11 könyvből négyet már elolvastam, még maradt 7. Elégedett vagyok az eredménnyel. :)

    VálaszTörlés
  3. Amilyen kicsinek és könnyűnek tűnt Kaffka Margit Hangyabolya, annyit rágtam a ceruza végét a blogposzt írásakor. Se nem szerettem, se nem utáltam, úgy nehéz véleményezni :D Nem gondoltam, hogy ez majd probléma lesz. Dehát ezért izgalmas a dolog. :)

    VálaszTörlés
  4. Magamhoz képest egész jól haladok...A Szent Johanna gimi letudva, csak az olvasónapló hiányzik...(kár h a 2-ik kötet nincs a listámon, mert most azt nyúzom.XD).Ha letudtam a SZJG2-őt, akkor belekezdek az Alkonyatba...ha pedig elég szerencsés vagyok, akkor holnap le tudom vadászni a ktárban Az igazi suttogó-t.:)

    VálaszTörlés
  5. Egy már le van tudva, bár elég kevés időm van olvasni, de majd szép lassan haladok úgyis :)

    VálaszTörlés
  6. Kettőt olvastam, egyet felirattam utazókönyvnek. A többi meg kedvfüggő. Igazából örülök, hogy van kedvem olvasni, így a lista most kissé háttérbe szorult. Éljen, vége az őszi könyvdepinek! :))

    VálaszTörlés
  7. eddig ötnél járok, a népmesés köteteket egy kivételével már mind befejeztem a 11-es listáról, az egyik szakirodalmi, madaras könyvnek is a vége felé járok (pár oldal van vissza, úgyh kiolvasottnak tekintem, mert sztem max negyed óra). csak olvasás közben ceruzával aláhúzgáltam (saját példány!! :D) és egy második olvasás során ki is szeretném jegyzetelni. szeptember nyolcig szeretném a teljes 11 + 10 es listát elolvasni.

    VálaszTörlés
  8. Kettőt olvastam el eddig, és egy blogbejegyzés készült el. :) Kiválóan haladok.

    VálaszTörlés
  9. Három könyvnél és három blogbejegyzésnél járok. Lehet, hogy most kicsit szüneteltetem a párbajos könyvek olvasását, mert jön a karácsony, úgyhogy sürgősen karácsonyi könyveket kell olvasnom, de nagyon remélem, hogy a maradék nyolc könyvet is ilyen jó ütemben tudom elolvasni.

    VálaszTörlés