2012. augusztus 17., péntek

Én és a kedvenc könyvem

Sajnos a legutóbbi képes feladat nem mozgatott meg annyi embert, mint az eddigiek, ettől függetlenül jöttem hozzátok egy másik, utolsó feladattal is! Talán majd ez! ;)

Az utolsó hónap témája pedig a következő: "Én és a kedvenc könyvem." És mivel egy kép többet mond minden szónál, így mindjárt meg is osztok veletek egy mintát, amin én vagyok az egyik kedvenc könyvemmel. Ebből pedig a levonható tanulságok: Rajta kell lenned a képen, de nem kötelező, hogy látsszon az arcod, elég ha a kezed, lábad, hasad, füled látszik. A lényeg, hogy a képen együtt legyetek a könyvvel. És az a jó persze, ha a képen látszik, melyik is ez a könyv.
Írhattok pár sort is, ha el akarjátok mesélni, hogy miért ez a kedvenc könyvetek, vagy mikor olvastátok először, vagy hogy van-e valami apropója a képnek, de ez kivételesen nem kötelező, tehát mindenféle kommentár nélkül is küldhető kép. Egy ember továbbra is küldhet több képet is, ahogy eddig, ha nem sikerül egy kedvencet választanotok.A képeket a kis szövegekkel a következő módokon juttathatjátok el hozzánk:


Az első kör képeit megtaláljátok a facebook oldalunkon a következő mappában: Reading like a Star 

A második kör képei pedig itt megtekinthetőek: Egy borítóban a világ
A harmadik feladatra beérkezett ötletek itt találhatóak:  Nekem az olvasás...
(Bejelentkezés és facebook-regisztráció nélkül is megtekinthető!)
Ha pedig valakinek kedve támadna időn kívül is küldeni nekünk egy-egy kedvencéről olvasó-képet vagy éppen borítót, tegye meg bátran! :) Várjuk őket szeretettel!
Reméljük, ez a feladat sokakat megihlet majd! :) És persze az olvasásról se feledkezzetek meg! Már csak 22 nap! Hamarosan jelentkezünk pár aprósággal a nyereményekkel kapcsolatban is! ;)

Hajrá, hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése