2012. június 1., péntek

Egy borítóban a világ

Újabb hónap köszöntött ránk, vagyis vége a "Reading like a Star" képgyűjtésnek, mostantól új témában lehet alkotásokra vadászni! És hogy mi is ez a téma? "Egy borítóban a világ"

Ha képek és könyvek, akkor talán alapból adott az ötlet, hogy borítók és talán furcsa is, hogy nem mindjárt ezzel kezdtünk, hát majd most pótoljuk. Olyan képeket várunk, amiktől szemetek-szátok elállt, ami megragadott, megfogott, azt mondtátok, ez kell! Persze tapasztalt olvasók mind tudjuk, hogy nem a külső a lényeg, mert bizony csodás borító is rejthet értékelhetetlen nem olyan jó történetet, és ez persze fordítva is igaz. Szóval a borítónak nem kell feltétlenül a kedvenc regényedhez tartoznia, de mindenképpen kérünk indoklást, hogy miért választottátok ezt, mi tetszik nektek a legjobban benne. Jöhet olyan borító is, amihez a regényt még nem olvastátok, és természetesen külföldi is, nem kell a magyar kiadásokhoz ragaszkodni. Egy ember több képet is küldhet, ahogy az előző körben is.

A képeket a kis szövegekkel a következő módokon juttathatjátok el hozzánk:

Az előző kör képeit megtaláljátok a facebook oldalunkon a következő mappában: Reading like a Star (Bejelentkezés és facebook-regisztráció nélkül is megtekinthető!)
Ha pedig valakinek kedve támadna időn kívül is küldeni nekünk egy-egy kedvencéről olvasó-képet, tegye meg bátran! :) Várjuk őket szeretettel!

Jó szórakozást a kutatáshoz!

Brigi

3 megjegyzés:

 1. A legújabb felfedezettjeimet feldobtam a profilra. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem ez nagyon tetszik, és szívesen be is szerezném, de sajnos nem lehet fellelni, csak az OSZK-ban:
  http://axioart.com/images/live_images/original/1413/58.jpg

  VálaszTörlés
 3. Luca, te szoktál bejárni az OSZKba olvasni?

  VálaszTörlés