2012. január 29., vasárnap

Mindenki utálta kivéve te

Sziasztok Molyok!

Remélhetőleg mindenkinek jól telt az év első hónapja. Azért gyarapodnak az olvasónaplók, úgyhogy olvastok is szépen lassan.

Az e heti témánk legyen az a könyv, amit a barátaid nagyon nem kedveltek, de neked mindezek ellenére tetszett. Van-e ilyenetek? Melyik az a könyv? Miért nem tetszett a barátaidnak és miért tetszett neked?

Egy ilyen könyvet sem tudnék felsorolni, bevallom. Sajnos nagyon kevés olyan barátom van, akivel könyvekről tudnék beszélgetni. De talán nektek akad ilyen könyv a tarsolyotokban.

Kellemes hetet és olvassatok sokat-sokat!

Üdv,
Idhren

4 megjegyzés:

  1. Az én környezetemben szinte mindenki "fujjogta" az Alkonyatot... Ennek ellenére nekem nagyon tetszett. Idén nyárra tervezem, hogy maratonban végigolvasom mind a 4 részt. :D

    VálaszTörlés
  2. Edina... Kapsz egy David Guetta posztert, ha így folytatod... :D

    Igazából én is nagyon nehéz helyzetben vagyok. Olyan könyv szerintem nincs is, amit én szeretek és a barátaim utáltak, mert általában én vagyok az, aki utálni szokott bizonyos könyveket. Inkább az a jellemző, hogy ők kevésbé érzik át azokat a regényeket, amiket én nagyon szeretek és megvonják rá a vállukat, aztán félreteszik és ennyi. Ilyen pl a Zabhegyező is, meg a Pop, csajok, satöbbi is, amik nekem nagy kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  3. Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert én is leginkább úgy voltam, mint Brigi, hogy én szoktam hevesen utálni bizonyos könyveket, amiket a környezetemben nagyon szeretnek. :D Talán a Faustot mondanám, mert a második részt elolvasva nagyon megszerettem a művet, de a barátaim az első részt is alig bírták végigszenvedni.

    VálaszTörlés
  4. Mivel a barátaim általában nem olvasnak olyan könyveket mint én, ezért csak a sulis kötelező olvasmányokból tudok kiindulni. Jókaitól a Kőszívű ember fiai volt, amit szinte egytől egyig mindenki szidott, de én imádtam, imádom most is. :)

    VálaszTörlés