2011. december 18., vasárnap

Karácsony

Kedves Molyok!

Ki hogy áll a karácsonyi nagy-bevásárlással? Megvan minden? Valakinek vettetek könyvet/könyveket? Ha igen, mit? 

Szeretnétek karácsonyra rokonoktól meglepetéskönyvet,vagy jobb szeretitek magatok kiválasztani, mit olvastok?

További jó készülődést a Karácsonyhoz!!!

6 megjegyzés:

  1. Az idén inkább könyvjelzőt készítettem, de persze lesznek akik könyvet kapnak. Varjak lakomája, A zongoratanárnő és még egy, amit ad hoc veszek :D.

    Én szeretem ha meglepetés, amit kapok, bár ha van valami, amit nagyon szeretnék, akkor azt azért ki szoktam adni :).

    VálaszTörlés
  2. Én készítettem és vettem is már ajándékot. Még egy valakié hátra van - vmilyen kávé különlegességet keresek. Könyvet nem adok senkinek ajándékba ebben az évben. lakótársnőmnek lehetne, de ő beszerezhetetlen könyveket tart a kívánságlistáján, így nehéz.
    Én örülök, ha könyvet kapok ajándékba - ha nem tetszik esetleg, akkor a moly.hu-n talán még el is tudom cserélni. Amúgy a könyvutalványnak sem vagyok ellenére. Sokak szerint ez nem jó ajándék; én minden mennyiségben elfogadok ilyet :D

    VálaszTörlés
  3. Én már nagyjából kész vagyok, még néhány barkácsolni való ajándékom maradt, de egy részét Szilveszterkor kell odaadnom, addigra meglesz. :D Két könyvet ajándékozok idén, a Trónok harcát apunak, illetve a Micimackó és a filozófia című kiskönyvet az egyik barátomnak. Szívesen kapnék karácsonyra is könyvet, akár a listámon szereplő köteteket (ezúttal szakirodalom-szerűségek), akár meglepetésből kapnék köteteket, de utalványt is szívesen elfogadnék, tudnám mire költeni. :D

    VálaszTörlés
  4. Én már mindent megvettem, már csak egy pólóra várok, amit apának rendeltünk :)

    Kaptak könyvet is a többiek, bár most csak a szülők, pedig nálam elég rendszeres, hogy mindenki kap. Apu az egyik új Lőrincz László könyvet kapja, anyu meg a Segítség című regényt, amit kinézett magának már régen, de mivel túl drága volt, nem akarta megvenni, egyébként pedig brutál vastag, le is döbbentem. Ja meg anyu kap még aranyköpéses könyvet a Bumerángosoktól :) Őket rendszeresen hallgatja, szóval jó lesz neki :)

    Én szeretek könyvet kapni és szeretem, ha meglepetés :) Mondjuk most tudom, hogy fogok kapni egy Ady Endre párizsi noteszkönyvet, mert azt nagyon szerettem volna és öcsi mondta, hogy megveszi nekem. :3

    VálaszTörlés
  5. Én két könyvet is vettem ajándékba.
    Az egyiket anyának: Palya Bea_Ribizliálom lesz.A másik pedig a Monaldi&Sorti párostól a Salai kételyei egy igazi rajongójuknak.

    Olyan könyvet én is szeretnék kapni amit már korábban kinéztem magamnak, de ha nem ilyen lenne, akkor inkább könyvutalványt szeretnék.

    Egyébként mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Idén karácsonyra is, mint az elmúlt években oly sokszor, csak Anya kap tőlem könyvet, Danielle Steelt, azt szereti.
    Én nem igazán szoktam könyvet kapni, leginkább magam veszem meg őket, szóval nekem nem okoz fejtörést az sem, hogy utalvány formájában, vagy fizikai valójában válasszam :)

    VálaszTörlés