2011. szeptember 11., vasárnap

Nyeremények

Kedves Molyok!

Az "eredmény hirdetés" 2 hét múlva, 2011. szeptember 25-én lesz.

Amit tudnotok kell:

  • A főnyereményünk egy 5000 Ft-os könyvvásárlási utalvány - ezt a 8 sikeresen teljesítő között sorsolom ki.
  • Lesz egy különdíj, amit a szervezők szerinti legjobb olvasónapló írója kapja meg. - csak a 8 sikeresen teljesítő olvasónaplói játszanak.
  • A másik különdíjat, pedig az általatok legjobbnak ítélt olvasónapló írója kapja meg. -  itt is csak a 8 sikeresen teljesítő olvasónaplói játszanak, viszont mindenki szavazhat, aki a játékban részt vett.
  • a 8 "nyertes" szavazzon mindenképp!
  • a szavazás határideje 2011.szeptember 24.
  • a szavazatokat ennek a bejegyzésnek a megjegyzés rovatába írjátok meg.
Segítségül összeállítottam a 8 versenyzőnk olvasónaplóit, amit a következő link alatt találtok:


10 megjegyzés:

  1. Nagyon nehéz szavaznom. Két olvasónapló nagyon-nagyon tetszett.
    Mindkettő személyes volt, tartalmas, sokszor felkeltették az olvasmányok az érdeklődésem és nem untam el a bejegyzéseket. Ezért nagyon nehéz választani. :/ Wild World és Silver Princess blogairól van szó. :)
    Végül Silver princess lett a befutó a sok poénos szófordulattal és humorbon-bonnal. :D
    Tehát én rá szavazok. :)

    Minden párbajosnak Gratulálok, aki végig ért az olvasmányokon! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem sem volt könnyű dolgom a választásnál. Majdnem mindegyik győztes olvasónaplóit követtem, és közülük hárman voltak, akik úgy érzem, a többieknél kicsit jobban eltalálták számomra az arányokat: Kaen, Jadett és Silver princess. Hasonló okokból, mint Amy, én is Silver princesst választanám. Az ő olvasónaplói voltak a legszórakoztatóbbak, és sosem sajnálta az időt idézetek kigyűjtögetésére sem. :) A többiek is ügyesek voltak, mindenkinek gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok, szeretnék szavazni!
    Mandarinra tenném a voksot, tartalmas, igényes külsejű írásai miatt! Nagyon tetszettek a szép képek, az idézetek a könyvekből. Én sajnos nem értem végig, mert nem volt időm, de ezzel tisztában voltam. Hajrá Mandarin, hajrá szívem! :)

    VálaszTörlés
  4. No, végre sikerült behoznom a lemaradásaim olvasónaplók terén, így tudok szavazni is. A "jelöltjeim": Mandarin, Silver Princess és WildWord. SP-t (höhö :D) nem is részletezem nagyon, a többiek leírták már az összes indokot, és az én véleményem sem más. Jópofa, humoros, könnyen olvasható beszámolói voltak (bár bevallom őszintén, az idézethalmokat nem mindig volt türelmem végigolvasni "^^). WildWord nagyon gördülékenyen írt, jó volt olvasni a naplóit, és különösen tetszettek a bejegyzések végén lévő értékelések. Ami még nála nagyon érdekes volt, hogy mennyire más beszámolót írtak ugyanarról a könyvről Edinával (ez A Suttogó volt). Mandarin olvasónaplói viszont valahogy olyan pluszt adtak nekem, amivel sikerült olyan könyvek iránt is felkelteni az érdeklődésemet, amiknek az elolvasása egész biztosan még csak meg se fordult volna a fejemben. Tetszett az a misztikum, ami a megfogalmazásaiban volt, sosem árult el túl sokat, de mégis épp eleget, tele volt képpel, és az idézetei is teljesen a helyén voltak. Tehát összességében én Mandarin mellett teszem le a voksom, és köszönöm a többieknek a sok érdekes beszámolót, amivel a játék során megajándékoztak mindenkit. :)

    VálaszTörlés
  5. Mandarin és Silver Princess között nem tudtam hadilábra jutni, de végül Silver Princessre voksolok, az okokat már leírták előttem. Szerettem olvasni. :)
    És mindenkinek gratulálok, aki bekerült!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Én Jadett-re tenném le a voksomat, az összes beszámoló felkeltette az érdeklődésemet a választott könyvei iránt. Főleg a Fable-könyv.
    Szerintem, majd el is olvasom. :)
    De persze a választás nem volt egyszerű, mivel mindenki nagyot alkotott! Gratulálok minden Molynak! :)

    VálaszTörlés
  7. Hosszas gondolkodás után én is SilverPrincesst mondanám; én is az ő és WildWorld postjait követtem leginkább figyelemmel, azokat élveztem a leginkább olvasni. A kettő közül nehéz volt már döntenem, talán azért SP (XD), mert ott több könyvhöz tudtam hozzászólni. :)

    VálaszTörlés
  8. Először is szeretném megköszönni mindenkinek a szavatokat, nagyon rendes dolog volt tőletek, tök feldobtátok vele a napjaim :)

    Másodszor szeretnék gratulálni mindenkinek, akikkel végigcsináltuk ezt a kemény menetet, és szeretném megköszönni is nektek, mert szerintem zsír buli volt (igen, ezt kifejezetten a két cukkorfalatnak üzenem, akik a nevemmel poénkodtak :P) :)))) Remélem, hogy ti is annyira élveztétek, amennyire én.

    Harmadjára pedig szeretnék szavazni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most már szervező is vagyok, de ugyanakkor - főleg a teljesítés miatt - versenyzőnek is számítok, ezért két helyen is szavazhatok. Az egyik kedvencemre már leadtam a voksom a másik helyen, így most a másik kedvencem kap tőlem szavazatot, aki nem más, mint Mandarin.

    Hogy miért pont ő? Ennek több oka is van. Egyrészt nagyon tetszett a fogalmazásmódja, aztán ott voltak a képek, amik elsőre talán semmiségnek tűnnek, de talán azért, mert az emberben nem tudatosul rögtön, hogy ezekkel milyen jó hangulatot csinált a bejegyzéseinek. Az idézetekkel is jól bánt, amivel én - lássuk be - gyakran átestem a ló túloldalára. Igazából mind a hét könyvéről meg tudott győzni, hogy én azokat olvasni akarom, így abszolút 5* :)

    VálaszTörlés
  9. A mai napon én is szeretném leadni a voksomat. Ha őszinte akarok lenni, annak örültem volna, ha Farkicu befejezi a blogját, mert nem lett volna kérdés, kire szavazzak. :) Jelentősen megkönnyítette volna a helyzetemet. Sok érdekes beszámolót olvashattam el, tényleg mindenkié tetszett. Érdekes volt könyvekről az én véleményemtől eltérő meglátásokat olvasni. Két név merült fel bennem, mikor a párbajt befejezők listáját láttam: Brigi - Silver Princess és Jadett. Ők véleményem szerint fantasztikusan írnak. :) A Brigi humorosabb, míg Jadett hozzám közel álló könyvről is írt - hozzátenném - nagyszerűen. Nehéz lenne választani közülük. Szóval, ha lehet, mindkét lányra szavazok. :D Sajnos tudom, hogy ez nem lehetséges, úgyhogy végül Brigire került a választásom. És természetesen én is köszönöm azoknak, akik rám szavaztak. :)

    VálaszTörlés
  10. Silver Princess-re szavaznék mert tetszettek a bejegyzései. Humorosak voltak, ami nálam egy nagyon fontos szempont. Bár olyan könyveket olvasott, amik engem annyira nem érdekelnek, még is kedvet csinált hozzá, hogy elolvassam őket.

    VálaszTörlés