2011. szeptember 25., vasárnap

Eredmény

Kedves Molyok!

Elérkezett a várva várt pillanat. A sorsolást egyedül végeztem, de készítettem felvételt róla. Sajnos, nem a legjobb felvétel rólam és még a fényviszonyok is elég rosszak, de nem éreztem fair dolognak kétszer, vagy többször sorsolni csak azért mert nem nézek ki jól a videon :D

A sorsolás:

Gratulálunk a nyertesnek! Olvasónaplói egyébként nagyon szépen tagoltak, választékos szókinccsel írta meg az általa olvasott könyvek minden részletét. 

Az általunk választott különdíjasnak több olvasónaplója mindkettőnknek nagyon tetszett. Először is azért, mert pont annyit írt a történetből, hogy az felkeltse a kíváncsiságot. Másodszor a fogalmazás módja az, ami megragadt - választékos, helyenként poénos. Ennek ellenére nehéz volt a döntés, hiszen nem olvastam egy rossz olvasónaplót sem. Nem húzlak titeket tovább, mi Kaen naplóit díjaznánk egy meglepetéssel.

Az általatok választott különdíjas, mivel nyílt szavazás volt, mindenki számára nyílt titok. Brigi nagyon megérdemli a különdíjat, mind olvasónaplói, mind szervezői hozzáállása értékelendő.

Ezenkívül mindenkinek gratulálok még egyszer! Nagyon ügyesek voltatok! Lesz folytatás (erről egy következő posztban). Úgyhogy, aki most nem nyert kézzel fogható ajándékot, az se csüggedjen. Jövőre lesz még alkalma. 

Nagyon szépen köszönöm mindenkitől aki részt vett a párbajban. Nagyon remélem sokan neveztek a következőbe is.

A nyertesektől annyit kérnék, hogy holnapig írják meg a teljes nevüket és a címüket az e-mail címünkre. Kedden postázom az ajándékokat!

További szép estét,
SP (xD) és Idhren


5 megjegyzés:

  1. Már látom magam előtt az újságok címlapját: "A Nagy SP-Per. Éder kontra Jávorka! Kihez tartozik az SP név valójában?!"

    Neki is állok gyűjteni az ügyvédre :DDD

    Köszönöm szépen a szavazatokat mindenkinek, nagyon örültem nekik :) mácsláv mindenkinek :D és persze folyt. köv. ;)

    VálaszTörlés
  2. Nahát, köszönöm szépen, ez tökre meglepett :DDD

    SP-nek pedig szívből gratulálok, megérdemelte XD

    VálaszTörlés
  3. Kaen, a postacímedet és a teljes nevedet küdd el az e-mail címünkre. Postánám akkor az ajándékokat!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm az utalványt, tegnap megkaptam! :)

    VálaszTörlés